Rita Ora Liam Payne için gözyaşlarına boğuldu

Rita Ora, Tokyo konserinde Liam Payne’in kaybının derin üzüntüsünü yaşadı. Şarkıcı, sahnede duygularına hakim olamayarak bir ara şarkı söylemeyi bırakıp sahneden ayrıldı.

Japonya’da sahne alan Rita Ora, Liam Payne’in Arjantin’deki trajik ölümünün duyulmasından sadece birkaç saat sonra sahneye çıktı. Konserde, “Fifty Shades Freed” filmi için Liam’la birlikte kaydettiği “For You” adlı hit şarkısını seslendirdi.

Şarkı devam ederken Rita, sahnede dolaşarak seyircilere el salladı ve şarkının akışını adeta hayranlarına bıraktı. Bir noktada sahnede oturarak şarkı söylemenin kendisi için çok zor olduğunu dile getirdi ve izleyicilerden şarkıyı onun yerine söylemelerini istedi.

Arka planda Rita ve Liam’ın birlikte müzik yaparken çekilmiş bir fotoğrafı belirdi. Rita, bu fotoğrafı daha sonra X platformunda duygusal bir mesajla paylaşarak Liam’ı anmaya devam etti.

Video sona ermeden önce Rita’nın sahneyi terk ettiği görülüyor, ancak geri dönüp dönmediği belirsiz. Yine de, Liam’ın ölümünün onu derinden etkilediği ortadaydı.

Liam Payne’in ölümünün ardından birçok ünlü, taziye mesajlarını paylaştı. Juicy J, Flavor Flav ve Paris Hilton gibi isimler de Rita gibi acısını dile getirdi.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio