Haftanın Vizyon Filmleri

Seda Bakan, Şebnem Bozoklu, Ecem Erkek, Nilperi Şahinkaya, Mehmet Günsür, Fırat Çelik gibi isimleri buluşturan Gelin Takımı seyircisiyle buluşmak için hazır. ABD’de ⁦5 Kasım yapılacak başkanlık seçimleri öncesi Trump’ın başına bela olmaya aday Trump’ın Hikayesi de vizyondaki yerini alıyor. Komediden drama, animasyondan korkuya 9 filmin vizyona gireceği 18 Ekim haftası oldukça renkli…

Gelin Takımı

Filmin Türü: Komedi

Film, yakın arkadaş olan Ayça, Selin, Berrin ve Deniz’in, Berrin’in bekarlığa veda partisi için bir araya gelmeleriyle yaşadıklarını konu ediniyor.

Trump’ın Hikayesi / The Apprentice

Filmin Türü: Dram, Biyografi

Trump’ın Hikayesi, Donald Trump’ın 1970’li ve 80’li yıllarda New York’ta ünlü avukat Roy Cohn’un yardımıyla emlak işine nasıl başladığının hikayesini anlatıyor

Son Ana Kadar / We Live in Time

Filmin Türü: Dram, Romantik

Son Ana Kadar, şans eseri bir karşılaşmayla hayatları sonsuza dek değişen gelecek vaadeden bir şef ve yeni boşanmış bir adamın hikayesini konu ediyor.

Monte Cristo Kontu / Le comte de Monte-Cristo

Filmin Türü: Macera, Dram, Tarihi, Aksiyon

Masum denizci Edmond Dantès, hayatının en parlak döneminde arkadaşlarının kıskançlığı ve komploları yüzünden haksız yere zindana atılır. Yıllarca acımasız bir esaret altında yaşayan Dantès, hayatta kalma iradesini bilge bir mahkumdan öğrendiği bilgiler ve devasa bir hazineyle özgürlüğe kavuşma hayaliyle güçlendirir. Hapisten kaçtığında artık o eski masum genç değildir. Monte Cristo Kontu adıyla geri dönen Dantès, artık tek bir amacı olan bir gölgeye dönüşmüştür: ona ihanet edenlerden hesap sormak.

Gülümse 2 / Smile 2

Filmin Türü: Korku, Gerilim, Gizem

Film, dünya turuna hazırlanan ünlü şarkıcı Skye Riley’nin, akıl almaz bir ölüme şahit olduktan sonra yaşadığı dehşetengiz olayları konu ediniyor.

Kayıp Kamyon

Filmin Türü: Komedi, Aile, Dram

Emekli bir zabıta memuru olan Vasıf, kızı ve damadını trafik kazasında kaybettikten sonra torunu Zeynep’e bakar. Zeynep, annesi ve babasını kaybettikten sonra iyice kendi içine dönmüş, dedesiyle samimiyetini yitirmiştir. Vasıf, ruhsatı kendisinin üzerinde olan eski kamyonunun 10 yıllık vergi borcu olduğunu öğrenir ve bu andan itibaren hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

Hiçbir Şey Yerinde Değil

Filmin Türü: Dram

Burak Çevik’in Türkiye’nin 1970’lerde yaşadığı siyasi kutuplaşma ve şiddet ortamını konu edinen filmi, 70’lere damgasını vuran siyasi şiddetin simge olaylarından biri olan Bahçelievler katliamından esinleniyor. Film, 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde “En İyi Yönetmen” dahil 3 ödülün sahibi oldu.

Cesur Panda Görevimiz Afrika / Panda Bear in Africa

Filmin Türü: Macera, Animasyon

Hayvanların huzur içinde yaşadığı yemyeşil bir bambu ormanından, Afrika’nın derinliklerine uzanan film, yakın arkadaşı bebek ejderhayı kurtarmaya çalışan bir panda ayının hikâyesini anlatıyor.

Cesur Çocuk: Elveda Canavar / Shan Hai Jing zhi Zai jian guai shou

Filmin Türü: Macera, Animasyon, Aile

Film, dünyanın en ünlü hekimlerinin yetiştiği Kunlun adasını bir beladan kurtarmak isterken yanlışlıkla neredeyse adanın tamamını yok eden şifacı Bai Ze’nin, sürgünde tanıştığı cesur bir çocukla gelişen arkadaşlığından güç alarak kefaret için adaya geri dönmesini konu ediniyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi / Gizem Ertürk

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio