Mustafa Sandal kredi kartı limitini düşürdü

Mustafa Sandal, kredi kartı limiti 100 bil TL üzeri olan kişilerden yıllık 750 TL kesilmesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından kredi kartı limitini paylaştı.

Mustafa Sandal kredi kartı limitini düşürdü! Ünlü şarkıcının o paylaşımı gündem oldu

AK Parti tarafından Meclis Başkanlığı’na sunulan “Savunma Sanayii ile İlgili Bazı Düzenlemeler Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” teklifi tartışılmaya devam ederken bir tepki de şarkıcı Mustafa Sandal’dan geldi.

Teklife göre, limiti 100 bin TL ve üzeri olan kredi kartı sahiplerinden yıllık 750 TL Savunma Sanayii Destekleme Fonu’na katılma payı olarak kesilecek. Bu yasa tasarısının ardından birçok vatandaş, kredi kartı limitlerini düşürmek için harekete geçti.

Yasa tasarısına sessiz kalmayan Mustafa Sandal, sosyal medya hesabından kredi kartı limitini düşürdüğünü duyurdu. Ünlü şarkıcı paylaşımında, “Genelde haftaya spor yaparak girerim ama bu hafta kredi kartı limitimi 99 bin TL’ye düşürerek başladım. İyi haftalar…” ifadelerini kullandı.

Mustafa Sandal kredi kartı limitini düşürdü! Ünlü şarkıcının o paylaşımı gündem oldu

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio