Florida’da kasırga sonrası evde davetsiz misafir

Floridalı bir çift, kasırga sonrası su basan evlerine döndüklerinde karşılarında beklenmedik bir misafir buldu. İnternette hızla yayılan bu olayda, ev sahibi kapıyı açtığında dışarıya su taşarken, kapının hemen yanında bir timsahın rahatça uzandığını fark etti. Bu manzarayı gören çift, büyük bir şaşkınlık içinde kaldı. Evin içine yerleşen bu pullu misafir, sanki oraya aitmiş gibi sakin bir şekilde duruyordu.

Timsah ya da videoda belirtildiği üzere bir timsah türü olan “crocodile” olduğu iddia edilen bu hayvanın varlığına rağmen, ev sahipleri büyük bir tehlike yaşamadan durumu atlattı. Ev sahiplerinden biri şaşkınlıkla “Aman tanrım!” diye bağırırken, çift olayı esprili bir şekilde ele alarak videoya “Eve su basmış ve yeni bir evcil timsahımız var!” başlığını ekledi.

Florida’da timsahlar oldukça yaygın olsa da, son yıllarda timsah türü olan “crocodile” popülasyonunda da artış gözlemleniyor. Videodaki hayvanın kesin olarak hangi tür olduğu belli olmasa da, Florida’da kasırgalar sonrası evlerine dönen birçok insanın benzer sürprizlerle karşılaştığı biliniyor. Kasırgaların neden olduğu su baskınlarıyla birlikte, vahşi hayvanların yerleşim alanlarına girmesi bölgede sıkça yaşanan bir durum haline geldi.

Timsahın son durumu hakkında henüz bir bilgi yok, ancak Florida’da bu gibi olayların sık yaşandığı düşünülürse, başka evlerde de benzer sürprizlerle karşılaşılması muhtemel. Kasırga Helene ve Milton’un bölgeyi vurmasıyla, timsah ve diğer sürüngenlerin evlere sızdığı durumlar artış gösterebilir.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio