Mutamin Mama’dan Hayvanları Koruma Günü mesajı

Bugün 4 Ekim, Hayvanları Koruma Günü. Bu anlamlı gün, hayvan haklarına ve refahına dikkat çekmek amacıyla dünya genelinde kutlanıyor. Hayvanların yaşam koşullarını iyileştirmek ve onların da bu dünyada hak ettikleri değeri görmelerini sağlamak için bir farkındalık oluşturmayı hedefleyen bu gün, bizlere insanlık olarak üstlenmemiz gereken sorumlulukları hatırlatıyor.

Bu kapsamda ‘Mutamin Mama’ da “Bir gün değil, her gün dostlarımıza sahip çıkalım” diyerek önemli bir mesaj veriyor. Şirket, sokak hayvanlarından evcil dostlarımıza kadar tüm hayvanların daha iyi şartlarda yaşamasını sağlamak amacıyla herkesi bu konuda duyarlı olmaya çağırıyor. Hayvan dostlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek için elimizden geleni yapmak ve onların refahını sürekli kılmak, sadece 4 Ekim’de değil, her gün yerine getirmemiz gereken bir görevdir. Gelin hep birlikte, dünyamızı paylaştığımız bu canlıların yaşamlarını daha iyi hale getirebilmek için elimizi taşın altına koyalım.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio