Paris Moda Haftası Balenciaga

Paris Moda Haftası’ndaki Balenciaga defilesi, kötü havaya rağmen yıldızları durduramadı. Birçok ünlü isim, en cesur görünümleriyle etkinlikte boy gösterdi.

Katy Perry, yağışlı havadan esinlenerek ıslak saç görünümüyle siyah bir takım elbise tercih etti. Kıyafet, bir spor çantası ve bel çantasından yapılmış gibiydi. Şarkıcı, kameralar için poz verirken barış işareti yaparak gösteriye girdi.

Nicole Kidman da siyah tema uyarınca, siyah boğazlı kazak, uyumlu bir etek ve klasik deri topuklu ayakkabılarla etkinlikte yer aldı. Saç ve makyajını olabildiğince sade tutmuştu, bu da yağmurlu günün etkisiyle tercih edilmiş bir stil seçimi gibi görünüyordu.

Model Ashley Graham ise kürklü kısa bir ceketle Balenciaga gösterisine katıldı. Parlak siyah eteğiyle uyumlu ceketini sade bir makyajla tamamlayarak kıyafetlerinin ön planda olmasını sağladı.

Ayrıca, Leonardo DiCaprio’nun sevgilisi olan model Vittoria Ceretti ve TikTok yıldızı Dixie D’Amelio gibi başka ünlü isimler de büyük defileye katıldı.

Vittoria Ceretti

Dixie D’Amelio

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio