Altın Koza’da Serenay Sarıkaya rüzgarı

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya yeni tarzıyla 31. Adana Altın Koza Film Festivali’ne damga vurdu. Altın Koza Film Festivali’nde jüri üyesinde yer alan Sarıkaya festival sonrasındaki after partide adeta döktürdü. Sarıkaya’nın halay çektiği anlar MedyaTava muhabiri Gizem Ertürk’ün kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler…

31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması ödülleri sahiplerine verildi. Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen Büyük Ödül Töreni sanatçıların kırmızı halıdan geçerek tören alanına gelmesiyle başladı.

11 filmin yarıştığı Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda En İyi Film ödülüne, yönetmenliğini Murat Fıratoğlu’nun yaptığı Hemme’nin Öldüğü Günlerden Biri filmine verildi. Yönetmen Fıratoğlu’na ödülünü Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Jüri Başkanı Nuri Bilgi Ceylan birlikte verdi. Festivalde En İyi Yönetmen Ödülü’nü Hiçbir Şey Yerinde Değil filmiyle Burak Çevik aldı.

Jüride bulunan Serenay Sarıkaya sahneye çıkarak ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü Ahmet Rıfat Şungar’a verdi. Sahneye çıkmasıyla herkesi büyüleyen güzel oyuncu giydiği açık renk elbisesi ve kısa kestirdiği saçlarıyla geceye damga vurdu.

Sarıkaya ödülü takdim ederken “Adana sevdamı bilen bilir. Çok zor bir işmiş. Hiç uyumadık. Festivalde yarışan bütün Oyuncu arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim. Ben de ilhamla doldum.” ifadelerini kullandı.

Serenay Sarıkaya ödül töreninin başlamasını beklerken, otel odasında çektirdiği bazı fotoğrafları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Yüzbinlerce kişinin beğendiği gönderiye sevenleri, “Çok güzelsin”, “Gecenin starı belli” ” Altın olan ödül değil sensin”, “Güzelliğine bakmalara doyamıyorum” yorumları yaptı.

Ödül töreninden sonra bir de after parti verildi. After partide davetliler gönlünce eğlendi.

Sanatçılar partide halay çekti. Sarıkaya da halay çekenler arasında yer aldı.

Bazı isimler halayda başarılı olamazken Sarıkaya ise sahnelerdeki marifetini pistte de gösterdi.

Sarıkaya’nın halay çektiği anlar MedyaTava muhabiri Gizem Ertürk tarafından kaydedildi.

Ödül töreninde saçları salık olan Sarıkaya’nın partide saçlarını topladığı ve gri elbisesini değiştirerek siyah bir elbise giydiği görüldü.

İşte o görüntüler:

Kaynak: Medyatava Özel

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio