Rihanna parlak sarı iç çamaşırıyla güneş açtırdı

Rihanna, Savage X Fenty’nin yeni iç çamaşırı çekiminde parlak sarı dantelli bir takım giyerek hayranlarını büyüledi.

Savage X Fenty, Rihanna’nın cesur pozlarını bir süre önce yayınladı. Yıldız, oldukça iddialı bir sarı iç çamaşırı setiyle karşımıza çıktı. Çekimdeki alt kısımda sırt kapatma bulunmazken, üst kısımda da sınırlı bir örtüyle poz verdi.

Rihanna’nın kıyafeti, diz üstü çoraplar ve dirseklere kadar uzanan eldivenlerle tamamlanmıştı. Kıyafetin genelinde dantel çiçek desenleri göze çarpıyordu. Saçları da güneşi andıran açık sarı bir tona boyanmış, annelikten sonra daha önce gördüğümüzden bile daha açık bir renge sahipti.

Rihanna, moda dünyasına olan tutkusunu burada da gösterdi. Savage X Fenty markasının ne kadar büyük olduğunu düşünürsek, onun bu moda yolculuğuna olan sevgisi şaşırtıcı değil.

Geçtiğimiz haftalarda New York Moda Haftası’na katılan Rihanna, o etkinlikte de dikkat çekmişti. Eski arkadaşı Naomi Campbell’ın yanında durduğu anlarla, ikili arasında sorun olup olmadığı merak konusu oldu. Ancak kaynaklar, aralarında bir problem olmadığını belirtiyor.

Savage X Fenty hayranları, Rihanna’nın giydiği bu cesur takımı satın alabilirler, fakat onun kadar etkileyici taşımak zor olabilir.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio