Galatasaray’ı takipten çıktı Fenerbahçe’ye geliyorum dedi

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe uzun süredir Galatasaray’ın listesinde olan Sofyan Amrabat ile anlaşma sağladı. Instagram üzerinden Galatasaray’ı takipten çıkan ve Fenerbahçe ile sözlü anlaşma sağlayan Sofyan Amrabat’ın tercihindeki en büyük nedenin Jose Mourinho olduğu iddia edildi. İtalyan basınında yer alan habere göre Fenerbahçe, Sofyan Amrabat’ın transferi için 13 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Orta saha transferi için çalışmalarını titizlikle sürdüren Fenerbahçe, Galatasaray’ın uzun zamandır listesinde olan Sofyan Amrabat ile el sıkıştı.

Ferdi Kadıoğlu’nun satışından elde edilen yüksek bonservis bedelini sol bek ve orta saha transferine harcamayı düşünen Fenerbahçe’de Jose Mourinho, Sofyan Amrabat ile görüşme gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz sezonu Manchester United’da kiralık olarak geçirdikten sonra Fiorentina’ya geri dönen Sofyan Amrabat’ı transfere ikna eden Jose Mourinho deneyimli oyuncuyla şimdiden el sıkıştı. Sofyan Amrabat bu gelişmeden sonra Instagram’dan takip ettiği Galatasaray’ı da takipten çıktı.

İtalyan basınında yer alan haberde, Fenerbahçe’nin Fiorentina ile son görüşmeleri yaptığı ve bu transfer için kasasından 13 milyon Euro çıkacağı iddia edildi. Amrabat, İtalya Ligi’nin ilk iki haftasında da ilk 11’de sahaya çıktı ve bu maçlarda 90 dakika forma giydi.

Kaynak: Medyatava

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio