Şarkıcı Kesha sosyal medyayı salladı

Dünyaca ünlü şarkıcı Kesha, gerek açıklamaları gerekse sahne tarzıyla magazin gündeminde sık sık yer buluyor. Son olarak Instagram hesabından “Kıyafet giymekten sıkıldım” açıklamasında bulunan Kesha, çıplak pozlarını paylaşıp sosyal medyayı çalkaladı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Kesha, gerek açıklamaları gerekse sahne tarzıyla magazin gündeminde sık sık yer buluyor.

Son olarak Instagram hesabından “Kıyafet giymekten sıkıldım” açıklamasında bulunan Kesha, çıplak pozlarını paylaşıp sosyal medyayı çalkaladı.

“NEREDEYSE ÖLÜYORDUM”

Kesha, bir dönem yumurtalarını dondurduktan sonra ciddi komplikasyonlar yaşadığını ve dokuz gün boyunca hastanede kaldığını açıklamıştı. 37 yaşındaki ünlü isim; “Ocak ayında neredeyse ölüyordum, korkunç bir süreçti” demişti.

Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarıyla gündemden düşmek nedir bilmeyen Kesha, her açıklamasıyla magazin gündemine bomba gibi düşüyor.

“KIYAFET GİYMEKTEN SIKILDIM”

Son olarak çıplak bir şekilde poz veren şarkıcı, “Ancak… Kıyafet giymekten sıkıldım” notunu düştü. Cesur pozlarını paylaşan Kesha, sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak:Medyatava

 

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio