Hande Erçel’den evlilik sorusuna kaçamak yanıt

Sık sık hem sosyal medya paylaşımlarıyla hem de özel hayatıyla magazin gündeminde adından söz ettiren Hande Erçel, önceki ay İtalya’da yüzü olduğu markanın davetine katılmış ve derin yırtmaçlı kombiniyle adından söz ettirmişti. Uzun süredir Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel kendisine yöneltilen evlilik sorusuna yanıt verdi.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilişkisi 2023’ün en çok konuşulan aşkları arasında yer aldı. Çift 15 ayda 12 ülke/şehir gezerek toplamda 38 bin 208 kilometre yaptılar.

Cemiyet hayatında büyük ses getiren Hakan Sabancı ve Hande Erçel ilişkisi haftalarda konuşulmuştu.

Bir dönem Kerem Bürsin ile yaşadığı ilişki ile adından sıkça söz ettiren Hande Erçel, ilişkisi bittikten bir süre sonra aşkı iş insanı Hakan Sabancı’da buldu.

Bir süre ilişkisini saklamaya çalışan çift, bu konuda çok başarılı olamadılar. Genç çiftin ilişkisi ortaya çıkmasıyla birlikte sosyal medyada da birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşmaya başladılar.

AÇILIŞI AŞK ŞEHRİ İLE YAPTILAR! 

Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilişkisi başladıktan kısa süre sonra çiftin ilk durağı aşk şehri Paris olmuştu.

Ünlü çift Paris seyahatinden döndükten sonra rotasını Finlandiya’ya çevirdi. Finlandiya gezileriyle birlikte toplamda 3 bin 471 km yol yapmış oldular.

Finlandiya gezisinde Kuzey Işıkları’nın tadını çıkaran ünlü çift, Fransa Cannes’e katıldı. Andrea Bocelli konseri için Danimarka’ya geçen çift bir konsere katılmak için bu sefer de İtalya’ya geçerek Coldplay grubunun sahnesini izlemişti.

ARKADAŞLARINA DA VAKİT AYIRIYORLAR 

Yurt dışı seyahatlerine arkadaşlarıyla da çıkan ünlü çift, Portofino’ya geçerek sevdiği insanlarla birlikte tatilin keyfini çıkardı. Komşu ülkeye giden çift Yunanistan’ın güzelliğinin tadını doya doya çıkardı. Yedinci durakları New York olan çift, bu sefer kültürel gezi yaparak müzeleri ziyaret etmişlerdi.

Hande Erçel şimdi ise bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı ayak üstü gazetecilerle sohbet eden Erçel herkesin merak ettiği soruya kaçamak bir yanıt verdi. Uzun süredir Hakan Sabancı ile aşk yaşayan ünlü oyuncu, “Her şey çok yolunda, çok güzel gidiyor” dedi.Hande Erçel, Sabancı ile evlenecekleri yönündeki iddialara ise “Olursa zaten bilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio