Yeşilçam’ın en cesur oyuncularındandı. Yıllar sonra ortaya çıktı

Yeşilçam’ın erotik yıldızı olarak anılan Arzu Okay, yıllar sonra ortaya çıktı.

Bir döneme damga vuran oyuncu Arzu Okay’ın son halini ise kızı paylaştı.

Okay, en son hayatı kitap olduğunda gündem oldu.

Arzu Okay kitapla ilgili konuşurken “Oynadığınız filmlerin sadece bir kısmı erotik ama adınız sadece o filmlerle anılıyor.” yorumuna şu yanıtı vermişti…

“Aynı dönemde erotik filmlerde rol alan erkek oyunculara böyle bir damga vurulmadı. Benim filmlerimi çeken erkek yönetmenlerin çoğu filmlerde gerçek ismini kullanmadı. Kadınlar hep günah keçisi…”

KADINLAR HEP GÜNAH KEÇİSİ

“KADINLAR HEP GÜNAH KEÇİSİ” 

Arzu Okay’ın bir Instagram hesabı bulunsa da Okay pek paylaşım yapmıyor. Okay’ın son halini zaman zaman kızı paylaşıyor.

Arzu Okay’ın son halini görenler “Hâlâ çok güzelsiniz” yorumlarında bulunuyor.

Yarışmayla gelen şöhret

Yarışmayla gelen şöhret

10 yaşındayken Zeki Müren ile fotoromanda oynamasıyla başlayan şöhreti, ‘Saklambaç’ gazetesinin yarışmasını kazanmasıyla devam etti.

Oyunculuğu bıraktıktan sonra Fransa’ya yerleşip tekstil işiyle uğraşmaya başlayan Okay 2017 yılında ‘Yemekteydik’ ve ‘Karar Verdim’ filminde rol almıştı.

İlk filmim Ayhan Işıklaydı

İlk filmim Ayhan Işık’laydı’

Bir röportajında “1970’te ‘Sinema Yüz Güzeli’ seçildim, 15-16 yaşındaydım. Önce fotoromanlarda yer aldım…

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio