Sertab Erener patili dostlarıyla sahne alacak

Sertab Erener, bu akşam BtcTurk Vadi Açıkhava sahnesine can dostlarını sahnesine davet edecek.

Doğa ve hayvan sevgisi denince her zaman akla gelen Erener yardıma muhtaç hayvanların sahiplendirilene kadar geçici olarak konakladığı bir yaşam alanı olan Kurtaran Ev’in başkanı Onur Boltürk’ü, ve Kurtaran Ev’in himayesindeki patili dostları bu akşam sahnesine davet edecek.

Sertab Erener, patili dostlarıyla sahne alacak

Sanatçı; her canlının yaşam hakkının korunması gerektiğinin altını çizerek, kısırlaştırma ve sahiplendirmeyi ülke genelinde seferberliğe dönüştürmenin, barınakların gelişmiş ülkeler şartlarında olmasının ve denetimlerinin yapılmasının, üretimin ve hayvan ticaretinin durdurulmasının ve ciddi cezalar konulmasının gerektiğine dikkat çekmek istiyor.

Onur Boltürk ise öldürmenin ve barınaklara hapsetmenin mantığa ve vicdana sığmayacağını, her ilde kısırlaştırma seferberliği ilan edilmesi gerektiğinin altını çizecek. Satın alma sahiplen sloganının önemini anlatacak.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio