40 yaşındaki eski striptizci Rose, 2008 yılında rapçi Young Jeezy’nin “Put On” adlı şarkısının müzik videosunda yer aldıktan ve Kanye West ile çıkmaya başladıktan sonra ünlendi.

2010 yılında West’le yolları ayrılan Rose, 2013 yılında başka bir rapçi olan Wiz Khalifa ile evlendi ve ertesi yıl boşanma davası açmadan önce ondan bir oğlu oldu. Ayrıca “How to Be a Bad Bitch” kitabını yazan Rose, Louis Vuitton için de modellik yaptı.

Kanye West…

Rose’un söz konusu kongrede ne zaman konuşacağı henüz belli değil, ancak yasa tasarısında yer alması Cumhuriyetçi Parti’deki bazı kesimleri rahatsız etti.

Cumhuriyetçi Ulusal Komitesi’ne yakın bir kaynak The Post’a, “Trump yönetimindeki Cumhuriyetçi Parti’nin ‘babanızın partisi’ olmadığı mesajını vermek istediğinizi anlıyorum, ancak OnlyFans’taki bir porno içerik üreticisinden daha iyi birileri var mı?” dedi.

Melania Trump, Donald Trump, Amber Rose… 

Rose, mayıs ayında Trump’ı desteklemiş ve eski başkan Trump ve eski first lady Melania Trump’la birlikte çekilmiş bir fotoğrafını “Trump 2024” başlığıyla paylaşmıştı.

Rose, 2 Temmuz’da da bikinili ve Trump’ın seçim sloganı olan “Amerika’yı Yeniden Harika Yap” yazılı bir şapkayla çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.