Merih Demiral Süper Lig’e geri dönüyor

EURO 2024’te sergilediği performansla adından söz ettiren Merih Demiral, Fenerbahçe ile transfer görüşmelerine başladı. Al Ahli takımda düşünmediği Merih Demiral’ın transfer görüşmeleri yapmasına izin verince Fenerbahçe hemen atağa kalktı ve milli oyuncuyla anlaşma masasına oturdu. Merih Demiral’ın önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelip, Fenerbahçe’ye dört yıllık imza atması bekleniyor.

Merih Demiral, Türkiye özlemine yenik düştü ve Süper Lig'e geri döndü. Boş kontrata imza attı
 

EURO 2024’te Avusturya karşısında attığı goller kadar yaptığı ‘bozkurt’ sevinciyle de Avrupa’da manşetlere oturan Merih Demiral yıllar sonra Fenerbahçe’ye dönmeye hazırlanıyor.

Performansıyla yeniden eski günlerini hatırlatan Merih Demiral, kulübü Al Ahli’nin izin vermesi üzerine transfer görüşmelerine hemen başladı ve Fenerbahçe ile masaya oturdu. Stoper rotasyonunu bu sezon kuvvetli tutmak isteyen ve Merih Demiral’ı yeniden kadroya kazandırmak isteyen Fenerbahçe, milli oyuncuyla çok çabuk anlaştı.

Al Ahli’nin de transferde zorluk çıkarmayacağı öğrenilirken, Merih Demiral’ın önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelip Fenerbahçe’ye imza atması bekleniyor. 2013 yılında Fenerbahçe altyapısına katılan Merih Demiral, 2016 yılında sarı-lacivertli ekipten bedelsiz bir şekilde ayrılmış ve A Takım’ın formasını hiç giyememişti.

FENERBAHÇE FORMA HEDİYE ETMİŞTİ

Fenerbahçe ile yollarının buruk bir şekilde ayrıldığını açıklayan Merih Demiral geçtiğimiz aylarda, ”Fenerbahçe içimde bir yara, hayallerim vardı” ifadelerini kullanmıştı. Fenerbahçe bu sözlerin üzerine Merih Demiral’a forma hediye etmişti.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio