Mourinho ilk bileti kesti

Fenerbahçe tüm dünyada ses getiren bir transfere imza atmış ve ünlü teknik adam Jose Mourinho’yu takımın başına getirmişti. Mourinho, Fenerbahçe’de yeni sezon çalışmalarına hızlı başladı.

Oyuncularla iletişim kurmaya başlayan tecrübeli çalıştırıcı kimiyle yüz yüze, kimiyle telefonda görüştü. Geçen sezonu inceleyen Portekizli teknik adam şimdiden bazı oyuncuların biletini de kesti.

Habere göre Jose Mourinho, ilk olarak Ryan Kent’in biletini kesti. Portekizli çalıştırıcı, İngiliz futbolcunun geçtiğimiz sezonki kulübe karşı olan tavrı nedeniyle yeni sezon kadroda düşünmüyor.

Ryan Kent devre arasında kiralık olarak başka bir takıma gönderilmiş, prensip anlaşmaları sağlanmasına ve Kent’in ilk başta onaylamasına rağmen bu transfer İngiliz futbolcunun son dakikada vazgeçmesi nedeniyle gerçekleşmemişti.

Mourinho bu tür davranışları disiplinsizlik olarak yorumluyor ve kulübe karşı bu tür davranışlarda bulunan futbolcularla çalışmayı tercih etmiyor.

 

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio