Evdeki Saat’ten Yeni Şarkı

‘Biraz Ağladım’ 7 Haziran’da tüm dijital platformlarda yayında.

2024 yılının son üretimi olarak ‘Haydi Gel’ yorumuyla ‘Kargo☆Yarına Kalan Şarkılar’ albümünde kulak verdiğimiz Evdeki Saat Haziran ayına yeni bir parçayla başlıyor. Gelecek aylarda yayınlanacak parçalarının da habercisi olan ‘Biraz Ağladım’ 7 Haziran’da tüm dijital platformlarda yerini alacak.

Sanatçı yeni parçasıyla; eski ve sadık dinleyicilerine özlenen Evdeki Saat sıcaklığı ve melankolisini sunarken, yeni dinleyicilerine de samimi bir selam veriyor. Parçanın söz ve müziği diğer tüm parçalarda olduğu gibi yine Eren Alıcı imzalı. Mix ve aranjmanında da Eren Alıcı yer alırken mastering koltuğunda Emre Malikler’i görüyoruz.

‘Biraz Ağladım’ sanatçının ‘mutsuz dans şarkıları’ndan oluşan diskografisine, senenin devamında gelecek ve farklı duygu hallerini aktaracak diğer parçaların habercisi olarak eklenecek.

 

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio