Zirve mücadelesinde kazanan yok. Arsenal, Liverpool

İngiltere Premier Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Liverpool ile Arsenal karşı karşıya geldi. Mücadele Salah ve Gabriel’in karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.
Zirve mücadelesinde kazanan yok. Arsenal, Liverpool deplasmanından lider döndü
Premier Lig‘de zirve mücadelesini yakından ilgilendiren maçta Liverpool ve Arsenal, Anfield’da karşı karşıya geldi.İlk yarısı 1-1’lik eşitlikle tamamlanan maçın ikinci yarısında da denge bozulmadı ve iki takım sahadan 1 puanla ayrıldı. Arsenal’in golü Gabriel Magalhaes’den, Liverpool’un golü ise Mohamed Salah’tan geldi.Bu sonucun ardından Arsenal puanını 40’a yükseltip liderliğini korudu. Liverpool ise puanını 39 yaptı.YENİLMEZLİK SERİSİ DEVAM ETTİArsenal’le 1-1 berabare kalan Liverpool’un bu sezon ligdeki yenilmezlik serisi devam etti.Son olarak 30 Eylül’deki Tottenham maçında kaybeden Liverpool, o tarihten bu yana ligde oynadığı maçlarda rakiplerine mağlup olmadı. Bu süreçte 11 maçta 5 beraberlik ve 6 galibiyet elde eden Jurgen Klopp’un ekibi, Arsenal beraberliğiyle seriyi 11 maça yükseltti.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio