Kıvanç Tatlıtuğ oğlundan bahsederken gözyaşlarını tutamadı

Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra özel hayatı ve dış görünümüyle de sık sık gündem olan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, “İstanbul İçin Son Çağrı” filmi sonrası verdiği röportajda oğluyla ilgili sorulan soruyu yanıtlarken duygulandı. Tatlıtuğ’un ilk kez babalığı hissettiğini anlatması izleyenleri de gözyaşlarına boğdu.
Kıvanç Tatlıtuğ oğlundan bahsederken gözyaşlarını tutamadı: Üstümü çıkartıp göğsüme koyduğum ilk gece...
Asla eskimeyen en popüler dizilerden biri olan Aşk-ı Memnu’da partner olan ve uyumlarıyla göz kamaştıran Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat, 13 yıl sonra yeniden bir projede rol aldı. Sevilen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, İbrahim Selim’in yeni programı Onlar’a konuk oldu.’İstanbul İçin Son Çağrı’ filminin ardından verdiği röportajla dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile mutlu evliliklerine ek olarak oğlu Kurt Efe hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.Yakışıklı oyuncu, Selim’in ” ‘Babayım lan ben’ dediğin ilk anı hatırlıyor musun?” sorusuna şu yanıtı verdi:”Hatırlıyorum tabii. Kurt’un doğduğu akşam eve uğrayıp hastaneye geri dönmüştüm. O gün tüm dostlar, tebrikler falan tüm güzellikler, pastalar çörekler börekler, hepsi bittikten sonra şöyle üstümü çıkartıp göğsüme koyduğum ilk gece… Sağlam bir duygu.”

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio