Trendyol, Contemporary İstanbul’un partneri oldu

Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, 26 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde Tersane İstanbul’da gerçekleşecek Contemporary İstanbul’un partneri oldu. Trendyol, bu yıl 18. kez kapılarını sanatseverlere açacak olan Contemporary İstanbul’da Memo Akten’in Deep Meditations: A brief history of almost everything” eserini sanatseverler ile buluşturuyor. Trendyol, Contemporary İstanbul’da, Sabancı Üniversitesi Araştırma Görevlisi Yeşim Uygur moderatörlüğünde Trendyol Kurumsal İletişim Direktörü İrem Poyraz, sanatçı Ardan Özmenoğlu ve sanatçı Ekrem Yalçındağ’ın katılımıyla ‘Dijital Çağda Ulaşılabilir Sanat’ başlıklı bir panel gerçekleştirdi.

TRENDYOL ARTTALKS’UN İLKİ BODRUM ZAİ YAŞAM’DA GERÇEKLEŞTİ

Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol’un katkılarıyla Marcus Graf’ın moderatörlüğünde “Art Talks”ın ilki gerçekleştirildi. Bodrum’da sanat, edebiyat ve gastronomiyi iç içe geçiren Zai Yaşam’da “Art Talks” etkinliğiyle bağımsız genç sanatçılar eserlerini sanatseverlere tanıtma imkânı buldu. Etkinlikte Türk resim sanatının dünyaca ünlü ismi Devrim Erbil baş konuşmacı olarak yer aldı.  Diğer konuşmacılar arasında yer alan Trendyol Grubu Kurumsal İletişim Direktörü İrem Poyraz ve bağımsız genç sanatçı Eylem Begüm Tunç sanatın ve sanat eserlerinin daha ulaşılabilir kılınması ile ilgili bilgiler aktarıldı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio