Lionel Messi, 2026 Dünya Kupası’nda oynama ihtimalini göz ardı etmiyor

Lionel Messi, Kuzey Amerika’da düzenlenecek 2026 Dünya Kupası’nda oynamayı tamamen reddetmedi ve katılımının kondisyon durumuna bağlı olacağını iddia etti. 

Yaz aylarında Inter Miami’ye katılmak üzere bir sonraki Dünya Kupası’nın ev sahibi ABD’ye giden 36 yaşındaki Messi, geçen yıl Arjantin’in Katar’daki prestijli şampiyonluğa yardımcı oldu.

Ancak Arjantinli, yedi kez Ballon d’Or kazanan oyuncunun 2026 yılında da takımın başında olacağını umsa da Messi, turnuvanın bir sonraki turnuvasında oynayacağı beklentilerini daha önce azaltmıştı. 

Ancak Messi, Copa America’da Albicleste’nin kaptanlığını üstleneceğine söz vererek bu ihtimali tamamen göz ardı etmedi . 

Messi, OLGA’da Arjantinli komedyen Migue Granados’a “Daha önce de söyledim” dedi . ‘Hâlâ çok uzak görünüyor. Evet, hedefim yine Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenen Copa America’da ve gelecek yıl oynamak. Sonra göreceğiz. 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio