Milliler’den tatsız prova

EURO 2024 tablosu D Grubundaki kritik maçta Ermenistan ile iç sahada beraberliği son dakikalarda kurtarabilen A Milli Takım, Japonya ile hazırlık maçıyla karşı karşıya geldi. Belçika’nın Genk şehrinde oynanan karşılaşmada Milli Takımımız Japonya’ya 4-2 mağlup oldu.

Japonya’nın golleri Atsuki Ito, Nakamura (2) ve penaltıdan Junya Ito’nun ayağından geldi. Milli takımımız bu gollere Ozan Kabak ve Bertuğ Yıldırım’la karşılık mağlubiyetten kurtulamadı.

İlk 11’de 9 değişikliği

Teknik direktör Stefan Kuntz, Ermenistan ile 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) Elemeleri karşılaşmasına göre ilk 11’de 9. sırada yer aldı.

Ay-yıldızlı takımda, Ermenistan maçında ilk 11’de sahaya çıkan Mert Günok, Zeki Çelik, Merih Demiral, Cenk Özkacar, İsmail Yüksek, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz’ın yerine bu mücadelede; Uğurcan Çakır, Onur Bulut, Ozan Kabak, Mert Müldür, Salih Özcan, Salih Uçan, Yusuf Sarı, İrfan Can Kahveci ve Bertuğ Yıldırım ilk 11’de yer aldı.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio