Pelin Öztekin’den Rasim Öztekin itirafı!

Oyuncu Pelin Öztekin, önceki gece Cihangir’de bir mekanda görüntülendi. Öztekin, hayatını kaybeden babası Rasim Öztekin ile ilgili o gerçeği açıkladı.

Pelin Öztekin’den flaş Rasim Öztekin itirafı!

Gazetecilerle sohbet eden Pelin Öztekin, “Babam vefat etmeden önce bir filmde rol almıştı. Babamın oyuncu kadrosunda yer aldığı “Dijital Esaret” adlı film 11 Mart’ta gösterime girecek” diyerek pek çok kişinin bilmediği gerçeği açıkladı.

“ÇOK DEĞİŞİK BİR DUYGU OLACAK”

Sözlerini sürdüren Pelin Öztekin, “Babam vefat etmeden önce son bir filmde oynamıştı. Sahnelerini izleyemedim henüz. Çok değişik bir duygu olacak benim için. Hatta benim filmimle babamın filmi aynı dönemde vizyona girecek. Dilerim babamın filmi gişede benim filmimi geçer. Babam filmini gökyüzünden izleyecek” diyerek duygulandırdı.

“KİLO VERME SÜRECİNDE İŞSİZ KALDIM”

Pelin Öztekin, 2014 yılında 156 kiloyken önemli bir karar verip mide küçültme ameliyatı olmuştu. Son dönemde ‘Kilolulara başrol verilmiyor.’ polemiği hatırlatılınca Öztekin “Kilolu olduğumda hep komik roller geliyordu. Ama zayıflayınca fettan, sinirli yenge modeli gibi değişik roller gelmeye başladı. Önceden rol seçme gibi bir durumum yoktu ama kilo verdikten sonra rol seçme durumu oldu” dedi.

Muhabirlerin “Kilolu iken ve zayıflama sürecinde teklifler gelmeye devam ediyor muydu?” sorusuna Öztekin “Kilo verme sürecinde hiç teklif gelmedi, işsiz kaldım. Kilo vermeye başlayınca kalıbın dışına çıktım ve böylelikle farklı roller gelmeye başladı.” şeklinde konuştu.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio