Boşanma savaşı Julıa’ya yaradı

ABD’li rapçi Kanye West (44), 8 yıllık eşi, 4 çocuğunun annesi Kim Kardashian (41) ile arasındaki boşanma sürecinde Julia Fox (32) ile ilişki yaşamıştı.

Boşanma savaşı Julıa'ya yaradı

ABD’li rapçi Kanye West(44), 8 yıllık eşi, 4 çocuğunun annesiKim Kardashian(41) ile arasındaki boşanma sürecinde Julia Fox (32) ile ilişki yaşamıştı. 2 ay süren ilişki geçtiğimiz günlerde sona ermişti. Ancak Kanye’nin sosyal medya paylaşımları nedeniyle gittikçe tatsızlaşan boşanma sürecinde Julia Fox’un da adı sık sık dünya basınında yer almıştı. Daha önce kimsenin tanımadığı Julia Fox, bu boşanma sürecinden en kârlı çıkan isim oldu. Google’da hakkındaki aramalar yüzde 100 artan, Instagram’da takipçi sayısı 1.2 milyona çıkan Julia Foxiçin uzmanlar “Artık katıldığı etkinlik başına 100 bin, yaptığı paylaşım başına 50 bin dolar alabilir”açıklaması yaptı.

 

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio