Fatura Kraliçeye

İngiltere Prensi Andrew’un (61) arkadaşı olan ve pedofiliden yattığı cezaevinde ölü bulunan Jeffrey Epstein’ın 2001’de ABD’de verdiği bir partide, o dönem 17 yaşında olan Virginia Giuffre’ye tecavüz ettiği öne sürülmüştü.

Fatura Kraliçeye

İngiltere Prensi Andrew’un (61) arkadaşı olan ve pedofiliden yattığı cezaevinde ölü bulunan Jeffrey Epstein’ın 2001’de ABD’de verdiği bir partide, o dönem 17 yaşında olan Virginia Giuffre’ye tecavüz ettiği öne sürülmüştü. Hakkında ABD’de soruşturma açılan Andrew, ifade vermesi için yapılan çağrıları karşılıksız bırakmıştı. Prens Andrew ile Virginia Guiffre’nin davayı mahkemeye götürmemek için önceki gün anlaştığı açıklanmıştı. Anlaşmada tazminat miktarı belirtilmezken Andrew’un 12 milyon sterlin (221.8 milyon lira) ödeyeceği iddia edildi. Ödemenin büyük kısmını ise Andrew’un annesi Kraliçe Elizabethin yapacağı öne sürüldü.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio