Carrie-Anne Moss, John Wick serisine katılmak istiyor

Carrie-Anne Moss, Matrix serisindeki rol arkadaşı Keanu Reeves’le John Wick filmlerinde de birlikte çalışmak istediğini itiraf etti.

Carrie-Anne Moss, John Wick serisine katılmak istiyor - 1

 

Matrix Resurrections için People dergisine verdikleri bir röportaj sırasında, Carrie-Anne MossKeanu Reeves‘in yıldızını yeniden parlatan John Wick serisine katılmak istediğini söyledi.

Carrie-Anne Moss, John Wick serisine katılmak istiyor - 2
Moss’a en sevdiği Keanu Reeves rolünün hangisi olduğu sorulduğunda John Wick yanıtını verdi ve rol arkadaşının bedeni aracılığıyla hikaye anlatmaktaki yeteneğinin, bu seriyi izleyene kadar farkında olmadığını dile getirdi.
Carrie-Anne Moss, John Wick serisine katılmak istiyor - 3

 

Bunun üstüne Keanu Reeves kendisine “Peki bir John Wick filminde suikastçi olarak yer almak ister miydin?” diye sorduğunda Carrie-Anne Moss’un cevabı “Evet, çok isterdim” oldu.

Carrie-Anne Moss, John Wick serisine katılmak istiyor - 4

Keanu Reeves “Ne dilediğine dikkat et” diyerek, böyle bir açıklamanın kısa süre içerisinde bir rol teklifine yol açabileceğine dikkat çekti.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio