Usher Kamala Harris için destek konuşması yaptı

Seçim Günü’ne iki haftadan biraz fazla bir süre kala, ünlü şarkıcı Usher, Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in Atlanta’daki mitingine katılarak Harris’i “ülkemiz için yeni nesil lider” diyerek tanıttı. Grammy ödüllü sanatçı, Harris’i destekleme nedenini “herkesin hakları ve özgürlüğü için mücadele ediyor” şeklinde açıkladı ve seçmenleri adaylarını zafere ulaştırmak için son dönemece girdikleri konusunda uyardı.

Son anketler, kritik bir eyalet olan Georgia’da Donald Trump’a hafif bir avantaj sağlıyor. Bu nedenle Usher, özellikle Georgia’nın Siyah topluluğunu Harris için sandığa gitmeye teşvik ediyor.

Öte yandan, Trump da kuzeyde, kritik eyaletlerden biri olan Pennsylvania’da destek arayışındaydı ve yerel spor efsaneleri Antonio Brown ve Le’Veon Bell’i sahneye davet etti. Pittsburgh Steelers’ın eski yıldız oyuncuları, Trump’ın Latrobe’daki mitingine katılarak kalabalığı coşturdu. Antonio Brown, “Here we go Steelers” sloganları attı ve Harris’in yardımcısı Tim Walz’a “gerçek bir futbol antrenörü değil” diyerek eleştirilerde bulundu.

Seçimlere sadece iki hafta kaldı ve kampanyalar hız kesmeden devam ediyor.

Number1 Haber Merkezi

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio