İrfan Can Kahveci’den Jose Mourinho itirafı

Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu İrfan Can Kahveci kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalayıp imzalamayacağı merak konusu olan İrfan Can Kahveci, Jose Mourinho ile arasında geçen diyaloğu da anlattı.

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, FB TV’de yayınlanan ‘Günün Röportajı’ programına konuk oldu.

A Milli Takım’ın, UEFA Uluslar B Ligi’nde Karadağ ve İzlanda ile oynadığı maçlarda kaydettiği gollerle galibiyetlerde önemli rol oynayan Kahveci hem performansını hem de milli arayı değerlendirdi.

Sözlerine ilk olarak milli arayı değerlendirerek başlayan İrfan Can Kahveci, “Milli ara hem takım için hem de benim için çok verimli geçti diyebilirim. Yani benim açımdan muhteşemdi. İki maçta da gol atmak çok güzeldi. Nitekim milli takımda iyi bir jenerasyonumuz var. Çok iyi uyum sağladık. Güzel gidiyoruz. İnşallah ileride de Dünya Kupası’na katılmak için elimizden geleni yapacağız. Zorlu zeminlerde oynadık, uzun yolculuklar yaptık ama sonucu güzel oldu” dedi.

29 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe’nin Süper Lig’de bu hafta sonu Samsunspor ile oynayacağımız maç ile ilgili de, “Milli takıma gitmeden önce de hırsım vardı ve bu gollere ihtiyacım da vardı. İnşallah burada da devam edebilirim. Gol attıkça gol atma isteğim de artıyor diyebilirim. Samsun deplasmanı da zor ki oradaki zemin de çok iyi değildi. Ama inşallah orada da gol atarım. Geçen sene deplasmanda asist yapmıştım, içeride gol atmıştım ve inşallah Samsun’a gol atarım” ifadelerini kullandı.

”JOSE MOURINHO BENİ ARADI”

Karadağ ve İzlanda karşısında kaydettiği goller sonrası Teknik Direktör Jose Mourinho ile arasında geçen diyaloğu ise İrfan Can, “Hoca gördü, tebrik etti ve ‘Çok güzel goldü’ dedi. Ben de teşekkür ettim. ‘Bizim için de at’ dedi, ben de ‘İnşallah’ dedim. Samsun’da inşallah golle başlarım. Samsun’un da Atamızdan dolayı bizde ayrı bir yeri vardı. İnşallah orada bir gol daha atarım” dedi.

Kaynak: İHA

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio