Obama’dan Trump’a bebek bezi göndermesi

Eski Abd Başkanı Barack Obama, Donald Trump’a yönelik esprili bir gönderme yaparak kalabalığı kahkahalara boğdu. Kamala Harris’in kampanyası için Pennsylvania’da düzenlenen bir mitingde konuşan Obama, çocuk yetiştirme masraflarını karşılamayı kolaylaştırma planlarından bahsederken, özellikle bebek bezi fiyatlarını gündeme getirdi.

Konuşma sırasında Obama, ilk kez çocuk bezi satın aldığı anı hatırlattı ve kalabalığa Trump’ın hiç çocuk bezi değiştirip değiştirmediğini sordu. O anda bir katılımcı, “Trump’ın değiştirdiği tek bez kendi bezi olabilir” şeklinde bir yorum yaptı. Bu espri hem Obama’yı hem de kalabalığı güldürdü.

Obama, “Neredeyse bunu ben de söyleyecektim, ama yapmamaya karar verdim,” diyerek durumu daha da eğlenceli hale getirdi. Esprili tavrıyla dikkat çeken Obama, mitingdeki herkesin keyifli anlar yaşamasını sağladı. Politikada espriler bazen işin doğasında var!

Number1 Haber Merkezi

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio