Arda Güler’den Karadağ maçı öncesi flaş açıklama

Uluslar Ligi’nde oynanacak Karadağ maçı öncesi A Milli Takım’ın yıldız isimlerinden Arda Güler, Vincenzo Montella ile basın toplantısına katıldı. Arda Güler, Carlo Ancelotti ile aralarında herhangi bir sorun bulunmadığını ifade etti.

A Milli Takım’ın, Karadağ ile oynayacağı maç öncesinde objektiflerin karşısına geçen Arda Güler önemli açıklamalarda bulundu.

Arda Güler, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ile arasında sorun olmadığını belirterek, ”Bu sene daha fazla süre alıyorum. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Orada her şey yolunda. Tabii ki her maç oynamak isterim ama problem yok. Milli takıma da hizmet edip, gol ve asistler yapmak istiyorum” dedi.

Sözlerine şu şekilde devam eden Arda, ”Yeniden Samsun’da olmak çok güzel. Kariyerimin en güezl gollerini burada attım. İnşallah yarın da gol atarım ama öncellikle kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Arda Güler son olarak ise, ”Kariyerimi bırakmadan inşallah milli takımla kupa kazanmak istiyorum. Rolle ilgili, bazen orta sahada, bazen sağ kanatta oynuyorum. Her mevkinin farklı gereklilikleri var, hocalarım ne istersen onları yapmaya çalışıyorum” şeklinde konuştu.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio