Wanda Nara’dan üstsüz cevap

Wanda Nara, takipçisinin ‘Bugün kendini nasıl hissediyorsun?’ sorusuna üstsüz pozuyla cevap vererek sosyal medyayı salladı. Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi ile inişli çıkışlı ilişkisi gündemde olan Nara, cesur paylaşımıyla yine tüm dikkatleri üzerine çekti.

Mauro Icardi ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişkiyle sürekli gündemde olan Wanda Nara, sosyal medyadaki cesur paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Galatasaray camiasının “yenge” olarak hitap ettiği Nara, aylardır boşanma söylentileriyle gündemden düşmeyen evliliği hakkında yine konuşuluyor.

İlişkileri bir dargın bir barışık devam eden çift, geçtiğimiz haftalarda Arjantin’de yeniden bir araya gelmişti.

Icardi’nin milli ara nedeniyle ülkesi Arjantin’e dönmesi, barışma dedikodularını alevlendirdi. Ancak Wanda Nara bu dedikodulara hızlıca açıklık getirdi. “Beni ararsa bulur. Icardi, benimle yeniden yaşamak isterse gelebilir. Burada harika bir projem var,” diyerek Icardi’yi Arjantin’e davet etmişti.

Icardi Türkiye’ye dönerken, Wanda Nara Arjantin’deki hayatına keyifle devam etti.

Geçtiğimiz saatlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ise yine gözleri üzerine çekti.

Takipçilerinin sorularını yanıtlayan Nara, “Bugün kendini nasıl hissediyorsun?” sorusuna üstsüz bir pozuyla “Mutlu” yanıtını verdi.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio