Prens William: Doğayla Barışın

Galer Prensi William, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’ndaki bir etkinlikte yayınlanan video mesajında, çevresel yıkımı durdurmak ve “doğa ile barışmak” için acil bir çağrıda bulundu. Doğal dünya ile uyumsuz bir yaşam sürdüğümüzü ve bu durumun doğanın baskı altında kalmasına yol açtığını vurguladı. İklim değişikliği ve milyonlarca türün yok olma tehdidinin, en önemli “varoluşsal tehdit” olduğunu ifade etti.

William, çocuklarımız ve torunlarımız için gezegeni yaşanabilir kılmak adına acil eylem çağrısında bulunarak, sürdürülebilirliği artırmak için dört yıldır verilen Earthshot ödüllerinin final adaylarını açıkladı. Doğa ile ilişkimizin değişmesi gerektiğini belirterek, ekonomik dönüşümlerin gerekliliğine de değindi ve uluslararası liderlere doğal kaynakların sürdürülemez üretim ve tüketimini durdurmaları çağrısında bulundu.

Number1 Haber Merkezi

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio