Haftanın Filmleri

Bu hafta sonu sinema salonları 11 filme ev sahipliği yapıyor. Bunlardan ikisi Alacakaranlık Efsanesi’nin daha önce vizyona girmiş olan Şafak Vakti bölümleri… Transformers hayranları Başlangıç ile buluşurken korku severlere Mickey Mouse’ın Tuzağı, keyifli bir dram izlemek isteyenler içinse En Sevdiğim Pastam imdada koşuyor. K-Pop sevenler içinse BTS ile yakaladığı başarıyı solo çalışmalarıyla da sürdüren Jung Kook’un konser filmi var.

Jung Kook: I Am Still

Filmin Türü: Belgesel, Konser

Film, BTS ile yakaladığı başarıyı solo çalışmalarıyla da sürdüren Jung Kook’un daha önce yayınlanmamış röportajları ile konser performanslarını bir araya getiriyor.

Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 / The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1

Filmin Türü: Fantastik, Dram, Romantik

Film, Bella ile Edward’ın düğününden sonra Bella’nın hamile kalmasının vampirler ile kurt adamlar arasında yeni bir krize yol açmasını konu ediniyor.

Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2 / The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2

Filmin Türü: Macera, Fantastik, Gençlik

Serinin son filmi, kızları Renesmee ile yeni bir hayat kuran Bella ve Edward’ın, peşlerine düşen Volturi’lere karşı mücadelesini anlatıyor.

Dedemin Gözyaşları

Filmin Türü: Dram

Film, lösemiyle mücadele eden torunu Mustafa’yı büyüten Kemal ile torununun hikâyesini anlatıyor.

Transformers: Başlangıç / Transformers One

Filmin Türü: Macera, Animasyon, Aksiyon

Film, birbirinin en büyük düşmanı olan Optimus Prime ile Megatron’un yakın arkadaş olduğu orijin hikâyesini anlatıyor.

Hükümet Bey

Filmin Türü: Komedi

Film, yönetmen Mehmet’in hayalini kurduğu korku filmini çekmek için gittiği Urfa’da tanıştığı Hükümet Bey’in hikâyesini anlatıyor.

Ruh Azabı

Filmin Türü: Korku

Karısı intihar eden adam kendini eve kapatır. Hiç bir çağrıya cevap vermez. Bir gün eve yakın arkadaşı gelir. Adam’ın yıkılmış halini görünce, kafasını dağıtması ve dinlenmesi için artık kullanmadıkları ve gençlik yıllarında hep beraber keyifli vakit geçirdikleri yazlık evlerine götürür. Adam’ın o eve gelmesi tesadüf değildir. O evde daha önce bir kız ölmüştür ve ruhu bu dünyada huzur bulmadığı için adamı pek hoş karşılamayacaktır.

Mickey Mouse’ın Tuzağı / Mickey Mouse’s Trap

Filmin Türü: Korku

Alex’in 21. Doğum Günüdür, ancak eğlence salonunda geç vardiyada mahsur kaldığı için arkadaşları ona sürpriz yapmaya karar verir. Ancak Mickey Mouse gibi giyinmiş maskeli bir katil, Alex’in hayatta kalması için kendi oyununu onlarla oynamaya karar verir.

En Sevdiğim Pastam / My Favorite Cake

Filmin Türü: Komedi, Dram

Film, yalnız yaşayan yetmiş yaşındaki Mahin’in, bir öğleden sonra tanıştığı yeni biriyle yalnızlık rutininin kırılmasını konu ediniyor.

Harika Kanatlar: Dünya Turu / Super Wings: Journey to the Center of the World

Filmin Türü: Macera, Animasyon, Fantastik

Film, arızalı bir denizaltı olan Comma’nın gelecekteki haliyle tanışmasını ve derin deniz depremleri ile kayıp canlıların arkasındaki korkunç komployu öğrenmesini konu alıyor.

Kampta

Filmin Türü: Gerilim, Aksiyon

Film, İzmir’de faaliyet gösteren bir organize suç örgütünün liderini öldüren komiser Tarık’ın, kamp yapan kardeşi ve onun arkadaşlarının örgüt tarafından alıkonulması sonrası yaşadıklarını anlatıyor.

Kaynak: Medyatava

Gizem Ertürk

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio