Angelina Jolie’nin 20 yaşındaki oğlu Pax, Temmuz ayı sonunda Los Angeles’ta korkunç bir elektrikli bisiklet kazası geçirdi. DailyMail.com’un haberine göre, Jolie oğlunun tedavisi için en iyi estetisyenleri seferber etti. Tedavi sürecinde Pax’in alnındaki büyük bir kesiği dikkatle inceleyen plastik cerrahlar devreye girdi.

Kaynaklar, “Angie, Pax’in yüzünde kalıcı bir yara izi kalmamasını istedi. Bu yüzden Los Angeles’taki en iyi plastik cerrahı çağırarak oğlunu muayene ettirdi,” dedi. Kaynaklar ayrıca, Jolie’nin çocukları için her türlü özveriyi gösterdiğini ve doktor çağrısını bizzat yaptığını belirtti.

Bu gelişmeler, Pax’in annesi Angelina ile birlikte 8 Eylül’de Toronto Uluslararası Film Festivali’nde (TIFF Lightbox) “Without Blood” filminin galasına katılmasından kısa bir süre sonra gündeme geldi. Pax, annesi Jolie’nin yönetmenliğini yaptığı ve Salma Hayek’in başrol oynadığı bu filmde yardımcı yönetmen olarak çalıştı. Festivalde güneş gözlüğü takan Pax’in, sol gözünün üzerinde hala kırmızı bir yara izi görülebiliyordu.

Kırmızı halıda ünlü annesiyle poz veren Pax, oldukça iyi görünüyordu. Angelina Jolie ise siyah elbisesi ve opera eldivenleriyle etkinlikte göz kamaştırdı. Pax, daha önce de Jolie’nin projelerinde yer almıştı. “Kung Fu Panda”, “Maleficent” ve “First They Killed My Father” gibi projelerde çalışan Pax, annesinin yeni filmi “Maria”da da yardımcı yönetmen olarak görev aldı.

KAZA NASIL OLDU?

Haberlere göre, Pax 29 Temmuz’da saat 17:00 civarında Los Angeles’ta Los Feliz Bulvarı’nda elektrikli bisiklet kazası geçirdi. Kazanın ardından Angelina hemen oğlunun yanında olmak için hastaneye koştu. Bir kaynak Page Six’e, Pax’in kaza sonrası stabil olduğunu ve Jolie’nin hastanede sürekli yanında bulunduğunu açıkladı.

Emniyet yetkilileri, Pax’in kırmızı ışıkta duran bir araca çarptığını bildirdi. Araç sürücüsü hemen Pax’e yardım etmek için aracından inmiş ve ilk yardım ekiplerine haber verilmiş. Kaza sırasında kask takmadığı belirtilen Pax’in kafa travması geçirdiği ve kalça ağrısı çektiği, bunun üzerine hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Başlangıçta küçük bir beyin kanaması endişesi olsa da, Pax’in durumu hızla iyileşti.

BRAD PIWTT İLE 6 ÇOCUĞU VAR

Angelina Jolie’nin Pax dışında Brad Pitt ile birlikte beş çocuğu daha var: Maddox (22), Zahara (19), Shiloh (18) ve ikizler Knox ve Vivienne (16). Çift, 2004 yılında çıkmaya başlamış ve 2014 yılında evlenmişti. Ancak 2016’da ayrılan ikili, o zamandan beri çocukların velayeti ve mülkiyet anlaşmazlıkları konusunda mücadele ediyor. Brad Pitt, 2021’de %50-50 velayet anlaşması kazanmış olsa da, bu anlaşma kısa süre sonra bozuldu.

Geçen hafta Salma Hayek, “Without Blood” filminin setinde Angelina Jolie’nin oğulları Maddox ve Pax’in ciddi ve profesyonel tavırlarından çok etkilendiğini açıkladı.