Serenay Sarıkaya Akbank Sanat destekli Son On Yıl sergisinde

Serenay Sarıkaya, Mert Demir ile yaşadığı aşkla magazin gündeminin zirvesindeki yerini korurken, katıldığı etkinliklerde de tarzıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi’nde, AKBANK SANAT desteğiyle düzenlenen “Georg Baselitz: Son On Yıl” sergisinin açılışında boy gösteren Sarıkaya, cesur moda tercihiyle büyük beğeni topladı.

Antrasit bir takım elbise tercih eden ünlü oyuncu, ceketinin önünü iliklemeden içine hiçbir şey giymeden sergiye katıldı. Bu cesur tercih, sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, Sarıkaya’nın sade ama iddialı saç stili de elbisesine kusursuz bir uyum sağladı.

Geçmişte verdiği bir röportajda kendisini cesur bir oyuncu olarak tanımlayan Sarıkaya, farklı tarzlara açık olduğunu vurgulamış ve yapımcıların hayal gücüne hitap etmeyi istediğini belirtmişti. Sarıkaya, aşk hayatı ve kariyerindeki bu güçlü duruşuyla hem moda hem de magazin dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor.

Sergi ise 2 Şubat 2025 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio