58 yaşındaki Hollywood yıldızı, yaşlanma konusundaki görüşlerini paylaşırken, “Kadınların erkeklere göre yaşla daha çok tanımlandığını” söyledi.

Halle Berry, Marie Claire’e verdiği röportajda, “Yaş, doğduğumuzda bize yapıştırılan bir sayıdan ibaret.” dedi.

“Kadınlar olarak, erkeklerden çok daha fazla bununla tanımlanıyoruz ve bazen bu bizi zayıflatabiliyor. Ne yapmamız gerektiğini düşünmemize neden olabiliyor.” diye ekledi.

Derginin kapak çekiminde seksi siyah dantel bir elbise giyerek dikkat çekici bir görünüme kavuştuğunu vurgulayan aktris, herkesin kendisine bakmasının “her zaman içi boş bir zafer” olduğunu, çünkü bunun kariyeriyle hiçbir ilgisi olmadığını söyledi.

KARİYERİNE ODAKLANILMASINI İSTİYOR

Berry, “Güzelliğim kaybolmaya başladığında, belki de hayatımda ilk kez, insanlar benim çok daha ilginç olduğunu düşündüğüm diğer yönlerime odaklanacaklar.”

“Yer aldığım filmler, yıllar içinde kazandığım oyunculuk ödülleri, hayır işlerim. Gerçekten çok çalıştığım şeylerin sorumluluğunu alıyorum ve eğer birileri bunlarda değer bulursa bu beni mutlu ediyor.” dedi.

Ünlü oyuncu, siyah transparan elbiseyle verdiği poz dışında; yarı şeffaf, beyaz pullu, cesur bir yırtmaçlı elbise giyerek tüm gözlerin üzerinde olmasını sağladı.

Üçüncü bir karede de Berry, beyaz çiçek desenli üst ve siyah etekten oluşan cesur bir elbiseyle gösterişli fiziğini sergiledi.