Haftanın Filmleri

Eylül ayının gelmesiyle sinemalar da hareketlendi. 12 filmin gösterime gireceği 6 Eylül haftasının yıldızı 36 yıl sonra devam filmi gelen Tim Burton efsanesi Beterböcek… Bir diğer güzel sürpriz ise Türk sinemasının iki efsane yapımı Eşkıya ve Her Şey Çok Güzel Olacak’ın yeniden gösterime giriyor olması.

Beterböcek / Beetlejuice 

Filmin Türü: Korku, Komedi, Fantastik

Film, yaşanan bir trajediden sonra Deetz ailesinin üç kuşağının Beterböcek’in olduğu eve geri dönmesini ve Lydia’nın yanlışlıkla açılan portalla Öbür Dünya’ya giden kızını bulma çabasını anlatıyor.

Hellboy: The Crooked Man

Filmin Türü: Korku, Aksiyon

Hellboy ve çaylak bir BPRD ajanı, 1950’lerin kırsal Appalachia’sında mahsur kalır. Orada, cadıların musallat olduğu ve Hellboy’un geçmişiyle sorunlu bir bağlantısı olan yerel bir şeytan olan Crooked Man’in yönettiği küçük bir topluluk keşfederler. Bahsedilen kişi, 18. yüzyılda işlediği suçlardan dolayı asılan, ancak bölgenin yerleşik Şeytanı olarak Cehennemden dönen cimri ve savaş vurguncusu Jeremiah Witkins’tir.

Eşkıya

Filmin Türü: Macera, Dram

Yavuz Turgul imzalı film, 35 yıldır mahpus olduğu cezaevinden çıktıktan sonra kendisini ele verenlerden intikam almak ve sevdiği kadını bulmak için başladığı arayışta yolu İstanbul’a düşen eşkıya Baran ile yedi tepe İstanbul’da çocukluğundan itibaren kayıp bir hayat yaşayan Cumali’nin hikâyesini anlatıyor.

Her Şey Çok Güzel Olacak

Filmin Türü: Komedi, Dram

Cem Yılmaz’ın Ömer Vargı ve Hakan Haksun ile kaleme aldığı film, aynı zamanda Cem Yılmaz’ın ilk çıkış filmi.

Bogey ve Prenses: Gizemli Macera / My Sweet Monster

Filmin Türü: Animasyon

Prenses Barbara onunla evlenip iktidarı ele geçirmek isteyen kötü kalpli Bundy’den kaçarak babasının krallığından uzaklaşır… Fakat ormanda tek başına kalan Prenses’in işi o kadar kolay değildir ve başı belaya girer yardımına Orman’ın Huysuz Kahramanı Bogey ve Tavşan Arkadaşı Bunny yetişir. Böylece yeni bir maceraya beraber başlarlar: Bir tavşan, bir huysuz kahraman, bir de kaçak prenses…

Gecenin Nakaratı

Filmin Türü: Komedi, Romantik

Bora sokak müzisyenidir. Her akşam İstanbul’un farklı yerlerinde gitarını çalıp o geceyi geçirecek parasını toplamaya çalışıyordur. Bir akşam müziğini yapıp evine dönerken yolları Ilgaz ile kesişir. Ilgaz kendinden yaşça biraz büyük kocası Teoman’a boşanma davası açmıştır. Teoman yer altı dünyasından biridir. Ilgaz’ın kendinden boşanmasını asla istemiyordur.

İllegal Aşk

Filmin Türü: Komedi, Romantik

Film, aşık olduğu kadın için canını dişine takan bir adamın kendisini istemeden içerisinde bulduğu illegal olaylar silsilesini anlatıyor.

8×8

Filmin Türü: Gerilim, Dram

Film, genç bir çiftin tatil için kiraladıkları deniz kenarındaki bir evde yaşananları konu ediniyor.

Her Renkte Aşk

Filmin Türü: Komedi, Romantik

Sinem, Ayça ve Ezgi, genelde erkeklerin yaptığı “boyacılık” mesleğini yapan üç kız kardeştir. Tek amaçları hayallerindeki atölyeyi açmaktır. Ünlü iş adamı Tarık, ürettikleri ürünlerin lansmanı için saatleri sayarken, üst üste gelişen aksilikler ortaya çıkar. Lansmana saatler vardır ama lansman alanındaki dökük sıva ve boyalar geç fark edilmiştir. Tarık’ın ortağı Hakan’ın aklına nalbur Kemal’den yardım istemek gelir. Kemal, işlerinde çok iyi olan Sinem, Ayça ve Ezgi kardeşleri yönlendirir. Erkek boya ustaları bekleyen Tarık, karşısında kadın boya ustaları görünce bozulur. İlk karşılaşma iki taraf için iyi olmasa da sonrasında Tarık ve Sinem arasında aşka dönüşecektir…

Ucube: Son Efsun

Filmin Türü: Korku

Büyücülerin yaşadığı efsunlu köye gelen Melek ve Ufuk çifti eski ruhlar tarafından ele geçirilen köyde yaşadıkları paranormal olaylar ile geçmişleri ile yüzleşeceklerdir.

Iska

Filmin Türü: Belgesel

Film, Beşiktaş’ın eski kalecilerinden Fevzi Tuncay’ın, Galatasaray karşısında topu ıska geçmesi sonrası değişen hayat hikâyesini konu ediniyor.

Cambaz

Filmin Türü: Korku, Gerilim, Suç

Film, bir türlü yakalanamayan ve gizemli metotlarıyla birçok insanın ölümünden sorumlu olan bir seri katili yakalamaya çalışan FBI ajanı Lee Harker’ın tüyler ürpertici soruşturma sürecini anlatıyor.

İkizler Takımı / Zak & Wowo

Filmin Türü: Aile, Animasyon, Macera

İkizler Takımı, kaybolan ikiz kardeşini bulmak için macera dolu bir yolculuğa çıkar Zak’ın hikayesini konu ediyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Gizem Ertürk

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio