Dünyanın en ünlü boksörlerinden biri olan Mike Tyson, Jake Paul ile yapacağı maç için yeniden ringe çıkmaya hazırlanıyor. Eski Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Mike Tyson ile ünlü YouTuber ve dövüşçü Jake Paul’un 20 Temmuz 2024 Cumartesi günü karşı karşıya gelmesi planlanıyordu. Ancak, Mike Tyson’ın sağlık sorunları nedeniyle ertelenen maçın yeni tarihi belli oldu.

MİKE TYSON JAKE MAÇI NE ZAMANA ERTELENDİ?

Bu karşılaşma, Tyson’ın Kasım 2020’de Roy Jones Jr. ile yaptığı dövüşten sonra ringe çıkacağı ilk mücadele ve 2005’ten bu yana gerçekleştireceği ilk profesyonel maç olacaktı.

Mike Tyson ve Jake Paul arasındaki boks maçı, 15 Kasım’da düzenlenecek. Bu nefes kesici karşılaşma, NFL takımlarından Dallas Cowboys’un stadyumunda yapılacak ve Netflix üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

DÖVÜŞ KURALLARI BELİRLENDİ

Dövüş kuralları gereğince, boksörlerin rakiplerini nakavt etmelerine izin verilecek. Maç, 2 dakikalık sekiz raunt şeklinde yapılacak ve bu süre boksörlere stratejilerini uygulama ve rakiplerini değerlendirme fırsatı sunacak. Karşılaşmada 14 oz ağırlığında eldivenler kullanılacak ve baş koruması olmayacak.