Ahu Tuğba’nın ölümü şüpheli bulundu

Pazar günü hayatını kaybeden Ahu Tuğba’nın cenazesinin İstanbul’a nakledileceği kesinleşse de ABD’li yetkililerin Tuğba’nın vefatını, ‘şüpheli ölüm’ kategorisine alması sonucunda nakil işlemleri, uçuş prosedürüne takıldı.

Pazar günü hayatını kaybeden Ahu Tuğba’nın cenazesinin İstanbul’a nakledileceği kesinleşse de ABD’li yetkililerin Tuğba’nın vefatını, ‘şüpheli ölüm’ kategorisine alması sonucunda nakil işlemleri, uçuş prosedürüne takıldı.

Nisan ayında trafik kazası geçiren ve 3 hafta yoğun bakımda tedavi gören Ahu Tuğba, bir süredir de KOAH tedavisi görüyordu.

Miami’deki evinde hayatını kaybeden sanatçının cenazesinin Miami’den bu sabah kalkacak olan tarifeli uçakla İstanbul’a getirileceği duyurulmuş; perşembe günü AKM’de düzenlecek törenden ve Teşvikiye Camii’nde kılınacak namazdan sonra Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedileceği söylenmişti.

ABD’de bazı prosedürler tamamlanmadı.

ABD’li yetkililer, Tuğba’nın vefatını ‘şüpheli ölüm’ kategorisine alınca cenazenin geliş süresi uzadı.

İnceleme ve soruşturma işlemleri devam ediyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio