Angelina Jolie Venedik’te kırmızı halıda

Venedik Film Festivali, 28 Ağustos – 7 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşirken, etkinlikte gösterilen filmler ve ünlü isimler dikkat çekmeye devam ediyor.

Bu yılın en çok merak edilen filmlerinden biri olan “Maria” da festivalde yerini aldı. Filmde başrolü üstlenen Angelina Jolie, Yunan asıllı ünlü soprano Maria Callas’ı canlandırıyor.

Pablo Larraín’in yönettiği filmin galası Venedik’te gerçekleştirildi. “Maria” filmini yıldızı Angelina Jolie ve Pablo Larraín, kırmızı halıda birlikte boy gösterdiler

Gala gösterimine Haluk Bilginer katılmadı. Film gösteriminin sonunda Angelina Jolie, izleyiciler tarafından 8 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Bu coşkulu tezahüratlar sırasında duygusal anlar yaşayan Jolie, gözyaşlarını tutamadı ve filmin yönetmeni Larraín’e sarılarak mutluluğunu paylaştı.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio