12 yeni film gösterime giriyor

12 yeni filmin gösterime gireceği 30 Ağustos haftasında hit film yok. Bunun sebebi de Zafer Bayramı sebebiyle izleyicilerin yazlık yerlere kaçarak sinemalara gitmeyeceği düşüncesi olabilir. Yine de birkaç film aralarından sıyrılarak dikkat çekmeyi başarıyor. Bilim-kurgu türündeki Sizi Dinliyor, romantik film severlere Aşka Düşmek, gerilim hayranlarına Sevgilim Kaç, ve okullar açılmadan son kaçamaklar için Oyunda Kal: Eğlence Arenası ve Cesur Kanatlar: Doğanın Sesi tercih edilebilir.

Sizi Dinliyor / AfrAId

Filmin Türü: Korku, Bilim-Kurgu, Gizem

Film, devrim niteliğindeki yeni bir ev cihazı olan, AIA adlı dijital aile asistanını test etmek üzere seçilen bir ailenin başından geçen olayları konu ediniyor.

Cesur Kanatlar: Doğanın Sesi / Butterfly Tale

Filmin Türü: Animasyon

En seçkin kelebek türü olan Monarklar, Kelebek Akademisi’nde özel bir eğitim alarak dışarıdaki hayata hazırlanırlar. Fakat kanatları tam gelişmemiş olan Patrick göç etme hazırlıkları yapan arkadaşları tarafından geride bırakılır. Patrick, tırtıl arkadaşı Marty ile birlikte arkadaşlarının peşlerine takılır ve onları yakalamayı planlayan karga sürüsü olduğunu fark eder. Yeni arkadaşı, cesur kelebek Jennifer’ın da yardımıyla Marty arkadaşlarını kurtarmak için heyecan dolu bir serüvene atılır.

Oyunda Kal: Eğlence Arenası

Filmin Türü: Macera, Komedi, Aile

Film, ailelerinden uzakta çeşitli engellerden oluşan parkurlarda kıyasıya yarışacakları bir yarışma programına katılan on iki gencin, büyük ödül için verdikleri mücadeleyi anlatıyor.

Aşka Düşmek / Falling Into Place

Tür: Dram, Romantik

Aşka Düşmek, kendilerinden kaçmaya çalışan Kira ve Ian’ın tanışmalarından sonra yaşadıklarını konu ediyor. Otuzlu yaşlarında olan Kira ve Ian Londra’dan, geçmişlerinden ve şimdiki hayatlarından kaçmaktadırlar. İkili ilk kez İskoçya’nın batı kıyısındaki Skye Adası’nda bir araya gelir. Aralarında büyük bir çekim hisseden ikili, bir buçuk günün ardından birbirlerinden ayrılıp, Birleşik Krallık’ın başkentine, eski rutinlerine geri dönerler. Bir başkasına gerçek anlamda bağlanmaya hazır olmadan önce ikisinin de kendilerinden kaçmayı bırakması gerekecektir.

Cin Çukuru

Filmin Türü: Korku

İki genç sevgilileriyle birlikte tatil yapmak ister ancak bunun için maddi durumları yeterli değildir. Bu durum üzerine arkadaşları Süleyman, onlara birlikte kamp yapmayı teklif eder. Yiyecekleri ve arabayı ayarlayacak olan Süleyman’ın tek isteği, kendisine de bir kız arkadaş ayarlamalarıdır. Teklifi kabul eden gençler, yaptıkları hazırlıkların ardından yola çıkarlar. Seçilen kamp yeri, Süleyman’ın anlattığının aksine, halk arasında “Cin Çukuru” olarak bilinen ve geçmişten gelen karanlık bir tılsımla lanetlenmiş bir bölgedir. Çok geçmeden gençler kendilerini tuhaf olayların içerisinde bulur. Geçmişten gelen bir intikam hikayesi onları beklemektedir.

Sen de mi?

Filmin Türü: Dram

İstanbul’da büyük inşaat şirketlerinde inşaat mühendisi olarak çalışmakta olan Ahmet, bir taraftan da en yakın arkadaşı Cengiz ile birlikte büyük iş makinalarının alım ve satımıyla alakalı ortaklık yapmaktadır. Son aldıkları iş makinalarını yüklü bir kazançla satan Ahmet, kendi hesapları üzerinde ipotek olmasından dolayı tüm ödemeleri Cengiz’in şirketi üzerine yaptırır. Dostluklarına güvenerek aralarında herhangi bir sözleşmede yapmayan Ahmet, alacaklarını Cengiz’den istemeye gittiğinde bambaşka bir kişilikle karşılaşacaktır.

Kar Masalı

 

Filmin Türü: Komedi

Yönetmen koltuğunda Erkan Özcan’ın oturduğu komedi türündeki “Kar Masalı” filminin oyuncu kadrosunda Aslı Bekiroğlu, Tuna Arman, Ahmet Kayakesen, Ali Rıza Tanyeli, Selahattin Taşdöğen gibi isimler yer alıyor.

Üj Bej Harfliler

Filmin Türü: Komedi

Komedi türündeki “Üj Bej Harfliler” filminin yönetmen koltuğunda Oğuzhan Yılmaz oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Aykut Uzer, Yiğit Koçak, Oğuzhan Yılmaz yer alıyor.

İvanushki: Son Tur/ Tur s Ivanushkami

Filmin Türü: Macera, Komedi, Müzik

Üç çocukluk arkadaşı, hayatları boyunca hiç çılgınca bir şey yapmadıklarını ve hep başkaları için bir şeyler yaptıklarını fark ederler. “Ivanushki International” hayranı olarak, çocukluk hayallerini gerçekleştirmeye karar verirler ve tüm sorunlardan uzaklaşmak için Ivanushki’nin Güney Rusya turuna katılırlar.

Eşimin Eski Eşi / My Wife’s Ex

Filmin Türü: Komedi

Eşimin Eski Eşi, bir mahkumun raporunu yazmakla görevlendirilen bir psikiyatristin hikayesini konu ediyor. Psikiyatrist Youssef, tehlikeli bir suçlu olan Taha’nın hapishanede kaldığı sürece psikolojik raporunu hazırlamakla görevlendirilir. Raporun hazırlık sürecinde Taha, ikili birbirlerini sever ve arkadaş olurlar. Konuşmaları sırasında Yousssef, eşi olan Sahar’ın Taha’nın eski eşi olduğunu öğrenir. Youssef bu durumu saklamaya çalışsa da Taha’nın hapisten çıkmasıyla işler karışır.

Sevgilim Kaç / Strange Darling

Filmin Türü: Korku, Gerilim, Aksiyon

Film, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir seri katil hikâyesini konu ediniyor.

El Kafirun

Filmin Türü: Korku

Film, hırsızlık için girdikleri bir köşkte ölü bir adam bulan Fatih ile Selim’in bu köşkte yaşadıkları paranormal olayları konu ediniyor.

Kaynak: Medyatava

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio