UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş, play-off aşamasındaki zorlu mücadelesinde İsviçre ekibi Lugano ile kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. Taraftarlar, bu heyecan dolu karşılaşmanın saat kaçta başlayacağını ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Ayrıca, Beşiktaş – Lugano maçının şifresiz olarak izlenip izlenemeyeceği de en çok aranan konular arasında yer alıyor. İşte maçın yayın saati, kanalı ve şifre durumu ile ilgili tüm detaylar…

BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş’ın Lugano ile karşılaşacağı bu önemli maç, 29 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de başlayacak. Yayıncı kuruluş henüz kesinleşmemiş olsa da, mücadelenin S Sport ekranlarında ve ya EXXEN platformunda canlı olarak verilmesi öngörülüyor.

BEŞİKTAŞ LUGANO MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre temsilcisi Lugano’yu konuk ediyor. 29 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de Tüpraş Stadı’nda oynanacak bu kritik mücadelede, Romanyalı hakem Radu Petrescu düdük çalacak.

UEFA’dan yapılan açıklamaya göre, Petrescu’nun yardımcılık görevlerini Radu Ghinguleac ve Mircea Mihail Grigoriu üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Marcel Birsan olacak.

Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak Catalin Popa görev yaparken, Andrei Chivulete de Yardımcı Video Yardımcı Hakem (AVAR) olarak sahada yer alacak.

Beşiktaş, Avrupa arenasında yoluna devam etmek için bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor.