Yüzünü doğduğundan beri göstermedi

O, moda dünyasının en beğenilen ve en çok kazanan modellerinin başında geliyor. Ailesinden miras aldığı soyadı ona bu meslekte çok kapılar açmış olsa da da çalışkanlığı ve başarılarıyla adını zirveye kendi yazdı.

Ama onun için dünya merkezi ne zirvesinde yer profesyonel mesleği ne de sık sık magazin sayfalarında alınması yerna neden olan aşk hayatı.

29 yaşındaki ünlü süper model Gigi Hadid için dünyanın merkezi de anlamı da yakında dört yaşına girecek küçük kızı Khai…

Yüzünün doğduğundan beri göstermedi… Ünlü model kızıyla tatilde paylaştı… 'Benim tatlı yaz güneşim'

Şu sıralar adı Hollywood’un yıldız oyuncularından Bradley Cooper’la yaşadığı aşkla anılan ünlü model, üç yaşındaki Khai’yle neşelendiği dolu yazdan kareleri Instagram hesabında paylaştı.

Hayranları da anne özellikleri bu tatlı fotoğraflarının miktarı sevgi dolu yorumlarla doldurmaya koştu. Çünkü Gigi, yaşama sebebim olarak kızını sosyal medya hesaplarından nadiren paylaşıyor.

Yüzünün doğduğundan beri göstermedi… Ünlü model kızıyla tatilde paylaştı… 'Benim tatlı yaz güneşim'Hatta ünlü modelin yeni yaptığı paylaşımlar da dahil küçük Khai’nin yüzünü hiç göstermedi, paylaşılan tüm fotoğraflarda onu arkadan bakıldığında dikkat etti ya da günlük sevimli emojilerle sakladı.

Böyle sıkı bir kural ki tüm aile bu konuda tembihli. Gigi’nin kendisi gibi ünlü bir model olan kız kardeşi Bella ve annesi Yolanda Hadid de Khai’nin yüzü açık olarak paylaşamıyor.

Yüzünün doğduğundan beri göstermedi… Ünlü model kızıyla tatilde paylaştı… 'Benim tatlı yaz güneşim'

Hatta basına yansıdığı için Yolanda Hadid’in torununun yeni doğduğunda yaşadığı heyecanla onun yüzünün dışında bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşılmış, bu da Gigi’nin çok öfkelenmesine ve aile boyu bir krize yol açıldığında fotoğrafı hemen silinmişti.

Gigi Hadid, eski erkek arkadaşı Zayn Malik ile paylaştığı kızını kucaklarken fotoğrafın güneşinin bulut emojileriyle kaplayarak paylaştı.

Yüzünün doğduğundan beri göstermedi… Ünlü model kızıyla tatilde paylaştı… 'Benim tatlı yaz güneşim'

Bir başka fotoğrafta ise anne kız bir nehir kenarında, kayaların üzerinde birlikte oturuyordu.

“Yaz günlerimiz” mesajıyla paylaşılan bir dizi fotoğrafta artık büyüyen Khai kâh sıcak yaz ilişkileri sularla oynayıp eğleniyor, kâh arkadaşlarıyla birlikte dondurmada kalıyordu.

Khai, Gigi Hadid’le 2105’ten 2021’e kadar bir dargın bir barışık aşk yaşadığı One Direction yıldızı Zayn Malik’in kızı.

Yüzünün doğduğundan beri göstermedi… Ünlü model kızıyla tatilde paylaştı… 'Benim tatlı yaz güneşim'Ünlü çift o daha bebekken ayrılmış olsalar da Khai’ye en iyi şekilde ebeveynlik yapmak için eski kavga ve kırgınlıkları bir kenara bırakılmış durumdalar.

Khai, Gigi Hadid yoğun bir şekilde vakit geçiriyor babasıyla vakit geçiriyor. Ünlü model anne olmadan önce modellik mesleğinin merkezi olduğunu söylüyordu.

Yüzünün doğduğundan beri göstermedi… Ünlü model kızıyla tatilde paylaştı… 'Benim tatlı yaz güneşim'

Şimdi ise bunların kızına göre ayarlanıyor ve kendi deyimiyle “Bu verinin bu kadar çok korunmasını sağlamak için buna değmeli ve kullanılana kadar para olan zamanı kullanabileceğim şekilde çalışmalıyım” diyor.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio