İkonik belgeselde Sarah Jessica Parker, Gwyneth Paltrow, Elizabeth Hurley ve daha birçok ünlü isim Vogue dergisinin 90’lı yıllara dair özel anlarını anlatıyor.

“Vogue: The 90s” adlı altı bölümlük dizi, Vogue editörleri Hamish Bowles, Edward Enninful, Tonne Goodman ve moda efsanesi Anna Wintour’un gözünden endüstrinin 90’lar boyunca yaşadığı hikayeyi gözler önüne seriyor.

Sarah Jessica Parker…

Çarşamba günü yayınlanan fragmanda, diziye katkıda bulunan ve derginin kapaklarında yer alan ünlü isimlerden bir seçki yer alıyor.

Moda, sinema ve müzik dünyasının etkili isimlerinin yer aldığı dizi, izleyicileri kıtalar arası ve moda dünyasını sonsuza dek değiştiren on yıllık bir yolculuğa çıkarıyor.

Victoria Beckham…

Yıldızlarla dolu kadroya Victoria Beckham, Kate Moss ve Naomi Campbell’ın yanı sıra Elizabeth Hurley, Nicole Kidman ve Missy Elliott da katılıyor.

İlk üç bölüm olan Volume I, 3 Eylül’de Disney+’ta yayınlanacak. Son üç bölüm olan Volume II ise 20 Eylül’de yayınlanacak.

Tom Ford…

Her bölüm, Hollywood’dan Met Gala’ya, Amerikan modasının küreselleşmesine ve hip hop’a kadar 90’ların temalarına odaklanıyor.