20 yıl önce evlilikten dönen, yeniden birleşerek tüm hayranlarını heyecanlandıran ve iki yıl önce de evlenerek aşklarını efsaneleştiren Jennifer Lopez ile Ben Affleck boşanmaya hazırlanıyor.

Magazin basınının önde gelen yayınları TMZ, US Weekly ve People Magazine çiftin boşandığını bildirdi. TMZ, Lopez’in salı günü çiftin düğün töreninin ikinci yıl dönümünde Los Angeles Yüksek Mahkemesi’nde boşanma davası açtığını yazdı.

Boşanma haberi, ikilinin ayrı yaşadığına dair haberlerin ardından geldi. Lopez yaz turnesini iptal edip ailesiyle daha fazla vakit geçirmeye karar verirken çiftin Beverly Hills’teki evlerini satışa çıkarmaları dikkat çekmişti.

Lopez ve Affleck, “Gigli” adlı filmde tanıştılar ve 2002’de aşklarını kamuoyuyla paylaştılar. Çift, aynı yılın kasım ayında nişanlandıklarını duyurdu ancak 2004’te ayrıldı. Hatta ikili bu ayrılıktan medyayı sorumlu tuttu ve hem Lopez hem de Affleck röportajlarında, yoğun medya ilgisinin ayrılmalarına katkıda bulunduğunu söylemişti.

İkili ayrıldıktan sonra hayatlarına yeni aşklarla devam etti. Lopez, ünlü şarkıcı Marc Anthony ile evlendi ve Max ile Emme adında ikizleri oldu.


Marc Anthony ve Jennifer Lopez…

İkilinin evliliği 10 yılın ardından sona erdi ve Lopez aşkı, beyzbol yıldızı Alex Rodriguez’de buldu. Çiftin evlenmesi beklenirken 2021 yılında ilişkileri sona erdi.

Lopez, Alex Rodriguez ile ilişkisini sonlandırdıktan sonra eski aşkı Affleck’e döndü.

Affleck ise Jennifer Garner ile evlendi ve çiftin Violet, Seraphina ve Samuel adında üç çocuğu oldu. Çiftin evliliği 2018’de sona erdikten sonra Affleck, Shauna Sexton ve Ana de Armas gibi isimlerle aşkı yakalamaya çalışsa da başarılı olamadı.

Ben Affleck, Jennifer Garner ile evlenip üç çocuk sahibi oldu. Garner ve Affleck, ayrılık sonrası arkadaş olmayı da başardılar. Hatta ünlü aktörün, Lopez ile sorunlarında eski eşinden yardım aldığı bile konuşuluyordu.

YARIM KALAN AŞK KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYORDU

Hem Lopez’in hem de Affleck’in hayranları, yarım kalan aşkın yeniden alevlenmesini beklerken hayalleri gerçek oldu ve Lopez 52. doğum gününde yeniden Affleck ile beraber olduğunu duyurdu. Çift, Vegas’ta evlendi, daha resmi bir düğün törenini ise bir süre sonra Georgia’da gerçekleştirdi.

İlişkileri boyunca çift; dövmeler yaptırdı, ödül törenleri, film galaları ve Met Gala gibi önemli etkinliklere birlikte katıldı. Hatta Lopez, son albümü “This Is Me… Now”da daha çok Affleck ile yaşadıklarından bahsetti. Ancak aşkları kısa sürede ayrılık söylentileriyle gölgelendi.

Evlilik sorunlarıyla ilgili spekülasyonlar, Lopez ve Affleck’in büyük etkinliklerde ayrı ayrı görünmeleriyle mayıs ayında başladı. Affleck, Netflix’in etkinliğine, Lopez ise Met Gala’ya yalnız katıldı. Ayrıca Lopez’in 2024 yazında yapacağı ABD turnesini iptal etmesi de dikkat çekti. Turne iptalinin duyurulduğu açıklamada, “Jennifer, çocukları, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte olmak için izin alıyor” ifadeleri yer aldı.

Haziran ayında People dergisi, Lopez ve Affleck’in birbirlerinden ayrı bir şekilde bireysel hayatlarına odaklandıklarını ve birlikte herhangi bir plan yapmadıklarını yazmıştı.