Bu aşk ayaklarını yerden kesmişti

Daha önce Gomez’in albümleri için birlikte çalışan ve birbirlerini tanıyan çiftin bu tanışıklıkları 2022’de aşka dönüşmüştü.

Gözü birbirlerinden başka bir şey görmeyen çift birlikte olmadıkları nadir anlarda da telefonda görüntülü konuşuyor

Selena ve Benny her an el ele, göz göze olan çift mutlu aşklarını sosyal medya hesaplarından sürekli paylaşmaya ve birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini söylemeye doyamıyor adeta.

MUTLULUK İKİ YILDIR SÜRÜYOR

İlişkileri Aralık 2023’te ortaya çıkan Gomez ve Blanco aslında aşklarını dünyaya haykırmadan önce altı ay da gizlice görüştüklerini ilan etmişlerdi.

Selena Gomez ve Benny Blanco’nun evlilik kararı aldıkları ve nişanlandıkları hatta düğünlerini planlamaya da başladıkları iddia edildiYani ikili aslında 2 yıldır birlikte. Ve attıkları her adımı yakından takip eden hayranlarına göre ise bu aşk çoktan evlilik yoluna girmiş bile.

Bu ayın başında Instagram’dan bir ayna selfie’si paylaşan Selena Gomez, sol elinin yüzük parmağını kalp emojisi ile kapatmış, bu da hayranlarının ünlü şarkıcının nişan yüzüğünü saklamaya çalışıyor yorumlarına yol açmıştı.

Ünlü çiftin nişanlandığı dedikodusu alıp başını gitmişken Gomez’in TikTok hesabından çok beğenilen bir düğün planlama şirketini takibe alması bu dedikoduları iyice alevlendirdi.

Selena Gomez’in paylaştığı bu fotoğrafta sol elinin yüzük parmağını kalp emojisi’yle kapatması nişan dedikodularının yayılmasına neden olmuştu

DÜĞÜN PLANLARI YAPILMAYA BAŞLADI!

Selana Gomez’in dikkatli hayranları yıldız ismin sosyal medya platformunda CMG Weddings & Events’i takip etmeye başladığını fark etti. Bu ünlü düğün organizasyonu şirketi Los Angeles, Napa Vadisi ve San Francisco’da gerçekleşen lüks düğünleri planlıyor ve bu düğünler moda dergisi Vogue’da yer alıyor.

Çift henüz bu söylentileri doğrulamamış olsa da 32 yaşındaki Gomez ve 37 yaşındaki Benny Blanco neredeyse tek bir anlarını bile ayrı geçirmiyorlar ve hayatlarındaki en büyük mutluluğa birbirleriyle kavuştuklarını saklamıyorlar.

Yakın çevrelerine göre Selena Gomez yıllardır aradığı her şeyi Benny Blanco’da buldu ve en sonunda evlilik kararı aldı.

 

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio