Apple kullanıcıları müjde

Apple’ın ücretli ve popüler uygulamalarından Apple Music için deneme süresi iki ay daha uzatıldı. Daha önceden 1 ayla sınırlıydı, artık üç aya yükseltildi. Elinizi çabuk tutun.

Apple, iPhone ve iPad kullanıcıları için bazı uygulamalarını ücretli sunuyor. Apple Music de bunlardan biri. iPhone’larda varsayılan olarak gelen bu hizmet, tıpkı YouTube ve Spotify gibi abonelik gerektiriyor.

Eğer daha önce Apple Music kullanmadıysanız bu uygulama için kaçırılmayacak bir fırsat başladı. Daha önce deneme süresi 1 aya kadar düşürülen Apple Music uygulaması, artık 3 aya kadar ücretsiz kullanılabilir.

APPLE MUSİC DENEME SÜRESİ 3 AYA ÇIKTI

Apple Music piyasaya ilk çıktığında, dönemi süresi 3 aylıktı. Ancak zamanla bu süre giderek düştü. Öyle ki Apple bunu 2022’de 1 aya kadar indirdi.

Şimdi ise Engadget isimli kaynak, daha önce hiç denemeyenler için Apple Music uygulamasının 3 ay ücretsiz denenebileceğini fark etti. Kaynağın paylaştığı bilgi ise şöyle:

‘Artık 23 Eylül’e kadar, Apple’ın müzik akışı hizmetini yeni kullanan herkes bu hizmeti üç ay boyunca ücretsiz olarak deneyebilecek. Fırsat yalnızca ilk kez abone olanlar için geçerlidir.’’

Tekliften yararlanmak için iPhone, iPad veya Mac’inizde Apple Music uygulamasını açmanız ve ücretsiz deneme teklifini kabul etmeniz gerekiyor. Ne yazık ki, bir aile planı aracılığıyla olsa bile, servise daha önce erişimi olanlar bu imkandan faydalanamıyor.

Dilerseniz bu 3 aylık sürenin sonunda abonelikten geri vazgeçebilirsiniz.

Kaynak:Medyatava

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio