Immobile attı Beşiktaş kazandı ikide iki

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Beşiktaş sahasında konuk ettiği Antalyaspor’u 4-2 mağlup etti ve ikinci maçından da üç puanla ayrıldı. Siyah-beyazlı ekibe galibiyeti Ciro Immobile(2), Rafa Silva ve Ernest Muçi getirdi.

 

Sezona Samsunspor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Antalyaspor’u ağırladı.

Gol düellosu şeklinde geçen ve tam altı gole sahne olan maçı Beşiktaş, 4-2’lik skorla kazanmayı başardı. Beşiktaş’a galibiyeti Ciro Immobile(2), Rafa Silva ve Ernest Muçi getirdi. Antalyaspor’un gollerini ise Samudio kaydetti. Antalyaspor’da Güray Vural 63. dakikada VAR incelemesinin ardından direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Beşiktaş bu skorun ardından puanını 6’ya yükseltti, Antalyaspor ise 1 puanda kaldı. Siyah-beyazlı ekip Trendyol Süper Lig’in 3. haftasını BAY geçecek. Antalyaspor ise sahasında Hatayspor’u konuk edecek.

KUPALAR TARAFTARLARLA BULUŞTU

Beşiktaş’ın müzesine götürdüğü Ziraat Türkiye Kupası ile Turkcell Süper Kupa, müsabaka öncesinde Tüpraş Stadı’na getirildi. Siyah-beyazlı ekipte kaptanlar Necip Uysal ile Mert Günok, kupaları çıkış tünelinin önünde hazırlanan platforma bıraktı.

Tüm futbolcular, iki kupanın önünde basın mensuplarına poz verdi. Beşiktaş, karşılaşma öncesinde ısınmaya da vefatının 10. yılı nedeniyle “Onursal Başkanımız Süleyman Seba’yı rahmetle anıyoruz…” yazılı pankartla çıktı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1′ Antalyaspor maça resmen golle başladı. Hızlı gelişen atakta Samudio, Mert ile karşı karşıya kaldı. Samudio’nun düzgün vuruşunda top ağlarla buluştu.

10′ Beşiktaş etkili geldi. Rashica’nın ortasında Rafa Silva müsait durumda kafa vuruşunu yaptı ancak çerçeveyi bulamadı.

13′ Beşiktaş maça denge getirdi. Rashica’nın pasında ceza sahası içinde çok net bir gol vuruşu yapan Immobile skoru 1-1 yaptı.

23′ Beşiktaş’ta sahneye yine Immobile çıktı. Semih Kılıçsoy’un pasında fileleri havalandıran Immobile skoru 2-1’e getirdi.

29’Beşiktaş üçüncü gole çok yaklaştı. Rafa Silva’nın ara pasında Rashica dar açıdan vuruşunu yaptı. Piric parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.

40′ İnanılmaz pozisyon! Savunma arkasına sarkan Rafa Silva kaleciden sıyrıldı. Açısı daralan Rafa Silva topu kaleye gönderdi ancak çizgi üzerinde müdahale etti.

45′ Beşiktaş, Antalyaspor karşısında ilk yarıyı Immobile’nin golleriyle 2-1 önde tamamladı.

46′ İkinci yarı başladı.

54′ Antalyaspor beraberliği yakaladı! Ceza sahasına yapılan ortaya çok iyi yükselen Samudio skoru 2-2’ye getiren golü kaydetti.

56′ Gol düellosu devam ediyor! Rashica’nın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Rafa Silva takımını yeniden öne geçiren isim oldu.

63′ Antalyaspor 10 kişi kaldı! VAR kontrolünün ardından Güray Vural direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

69’Seri paslaşmalarla ceza sahası içinde topla buluşan Gedson’un sert şutunda meşin yuvarlak çerçeveyi bulmadı.

89′ Çapraz pozisyonda kaleciyle karşı karşıya kalan genç isim Mustafa’nın vuruşunda top direği yalayarak dışarı gitti.

90+5′ Beşiktaş’ta son olarak sahneye Ernest Muçi çıktı ve attığı golle skoru belirledi: 4-2.

Kaynak:Medyatava

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio