Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi’ne veda etti

Trabzonspor, evinde 1-0 kaybettiği maçın rövanşında Rapid Wien’e deplasmanda 2-0 mağlup oldu ve UEFA Avrupa Ligi’ne 3. ön eleme turunda veda etti. Temsilcimiz, UEFA Konferans Ligi’ne katılmak için play-off oynayacak. Bordo-mavili ekibin Konferans Ligi Play-off turundaki rakibi St. Gallen oldu.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Trabzonspor deplasmanda Rapid Wien ile karşı karşıya geldi. Allianz Stadyumu’nda oynanan maçı Avusturya ekibi 2-0 kazandı. Rapid Wien’in gollerini 77. dakikada Seidl ve 87’de Lang kaydetti.

Trabzonspor’da Malheiro, 85. dakikada kırmızı kart gördü.

Bu sonuçla Rapid Wien, UEFA Avrupa Ligi play-off turuna yükseldi. Trabzonspor ise yoluna UEFA Konferans Ligi play-off turundan devam edecek.

Trabzonspor’un play-off turundaki rakibi St. Gallen oldu. Maçlar 22 ve 29 Ağustos’ta oynanacak. İlk maç deplasmanda, ikinci maç ise Trabzon’da oynanacak.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio