Ünlü şarkıcı Hatice’nin estetik tutkusu

Bir dönemin dillere dolanan şarkılarına imza atan ünlü şarkıcı Hatice, tanındığı ilk dönem ile şu an ki hali arasında dünyalar kadar fark var. Estetik tutkunu olan ünlü şarkıcı Hatice’nin son halini görenler tanımakta bit hayli zorluk çekiyor. Sosyal medya hesabını aktif kullan ünlü şarkıcı bolca paylaşım yapıyor. İşte şarkıcı Hatice’nin son hali.1990’lı yılların daha başında Farfara ve Çıt Çıt şarkıları ile yıldızı parlayan şarkıcı Hatice, ünlü olduğu dönemle şu an ki hali arasında dünyalar kadar fark var. Adeta estetik tutkunu olan Hatice’nin son hali gündem oldu.  Müzik sektörüne giriş yaptığı dönemde oldukça renkli bir giyim tarzına sahip olan Hatice, o dönemin modası olan kısa imajını kullanıyordu.2003 yılında ilk eşi Güney Aydan’ı, beyin kanaması nedeniyle kaybedince bir süre müzik piyasasından uzak durmuş ve daha sonra eşine yazdığı ‘Doyamıyorum’ şarkısı ile büyük çıkış yakalamıştı.2005 yılı itibariyle ufak değişimlerle adından söz ettirmeye başlayan Hatice, yüzüne ufak tefek estetikler uygulatmaya başlamıştı.

İlk olarak imajını değiştiren şarkıcı Hatice, değişime saçları ve giyim tarzıyla başlamıştı.Hatice’nin birçok kez güzellik için bıçak altına yattığı eski haline bakınca net bir şekilde belli oluyor.

Dudaklarını, burnunu, dişlerini ve göğüslerini yaptıran, kaşlarını ise kaldırtan Hatice, gün geçtikçe daha da değişiyor.Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan şarkıcı Hatice, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile #20’liyaschallenge akımına uymuştu.

“Keşke burun estetiği olmasaydım” notunu düştüğü paylaşımında pişmanlığını dile getiren Hatice, estiksiz haliyle bir hayli şaşkınlık yarattı.“Sadece burun estetiği mi oldunuz?” soruları gelen Hatice’nin yıllar içindeki değişimi göz önünde bulundurulursa sorunun cevabı net bir şekilde ortaya çıkıyor.

Hatice “Benden de gelsin 20’li yaşlar. Keşke burun estetiği olmasaymışım çünkü şimdi de nefes alamıyorum” notunu düştüğü fotoğrafı ile estetiksiz olduğu 20’li yaşlarını paylaştı.Hatice’ye hayranlarından “Sen her halinle güzelsin, kalbin yeter” gibi yorumlarda bulunurken, kimileri de geçirdiği operasyonları ve türlerini merak etti.

Şarkıcı Hatice daha önce de estetiksiz hallerini gururla paylaşmıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio